reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

reklama
Zapomnialam dodac, ze wlasnie wrocilysmy ze spacerku w naszym nowym woziu i sprawdzil sie na 102! Ella wlasnie smacznie w nim spi w ogrodzie, bo strasznie sie zmeczyla na hustawkach!:-D :-D :-D Pogoda u nas jak marzenie 10 stopni i slonko grzeje az chce sie zyc!!! Kurcze, ze ja nie umiem wklejac zdjec:wściekła/y: tak ja ladnie dzis "obcykalam" na spacerku i na placu zabaw!:tak:

Emcia: jakie wymiary ma twoje chicco po złożeniu, jaką szerokość siedziska? no i ile mniej więcej waży.
my rozważamy opcję zostawienia mutsiaka, który nie pasi mojej mami. a mamie kupić albo maclarena techno xt lub co innego.

Kaska, zmierze pozniej i podam ci wymiary! Maclarena nie polecam, to ten ktory kupilismy i zamienilismy! Nie zeby byl to zly wozek, jest ok ale na pewno nie warty takiej kasy! :no: Malo stabilny i kolka sa malenkie! Taka zwykla parasolka!

Ja dziś przeglądałam w sklepie różne parasolki i przymierzałam do nich Szymona, bo stwierdziłam, że muszę mieć lekki wózeczek do sklepu czy na jakieś miastowe wyjścia (poza dużą wygodną spacerówka, którą mamy na codzienne spacery).

Moim typem był coneco traffic, który okazał się bardzo wąski i jakiś taki ciężkawy, więc zrezygnowałam.

Ostatecznie wybrałam baby design travel - ze względu na szerokie siedzisko, dosyć głębokie i lekkość prowadzenia i podnoszenia.

Ja dziś przeglądałam w sklepie różne parasolki i przymierzałam do nich Szymona, bo stwierdziłam, że muszę mieć lekki wózeczek do sklepu czy na jakieś miastowe wyjścia (poza dużą wygodną spacerówka, którą mamy na codzienne spacery).

Moim typem był coneco traffic, który okazał się bardzo wąski i jakiś taki ciężkawy, więc zrezygnowałam.

Ostatecznie wybrałam baby design travel - ze względu na szerokie siedzisko, dosyć głębokie i lekkość prowadzenia i podnoszenia.

ivka, mamy podobne gusta - ja też obstawiam te 2 wózki:-D

reklama
Właśnie odebrałam zamówioną parasolkę Baby Design Travel w kolorze szaro-czerwonym.

Uważam, że za tę cenę (249zł z przesyłką kurierem) dokonałam świetnego wyboru - wózeczek porządnie wykonany, dobrze się składa, ma regulowane w pięciu pozycjach oparcie, regulowany podnóżek i pałąk, całkiem spore kółka, lekko się prowadzi. W cenie było okrycie na nóżki i folia p./deszczowa.

Dodam, że Szymon cały zachwycony - zwłaszcza kolorem, bo on uwielbia czerwony. Musiałam wozić go po domu chyba z 20min :-)

Do góry