Nikt tu nie stwierdza że to skaza... To są nasze podejrzenia. Moja córka ma skazę i miała identyczne objawy, zmiana mleka pomogła, oczywiście powinna zgłosić się do kompetentnego lekarza bo u nas dermatolog powiedział że mała ma "uczulenie na cokolwiek" pediatra tak samo, dopiero inny pediatra od razu jak ją zobaczył to powiedział że to skaza. Egzema to egzema, niema wtedy problemów pokarmowych...
kaamaa no niestety ale tak to już jest w naszym kraju Prywatnie - masz opiekę
Państwowo - może będziesz mieć opiekę... Może w ogóle Cię wysłucha...
Ja do naszych lekarzy chodzę z blachymi sprawami, do większych problemów mam swojego lekarza który wyciągnął Nikole z problemów brzusznych, daj skierowania na badania i odpowiednie leki, dzięki temu problemy się skończyły. Jadę, płace i wymagam, i zawsze dostaje dobra diagnozę i odpowiednie leczenie.
kaamaa no niestety ale tak to już jest w naszym kraju Prywatnie - masz opiekę
Państwowo - może będziesz mieć opiekę... Może w ogóle Cię wysłucha...
Ja do naszych lekarzy chodzę z blachymi sprawami, do większych problemów mam swojego lekarza który wyciągnął Nikole z problemów brzusznych, daj skierowania na badania i odpowiednie leki, dzięki temu problemy się skończyły. Jadę, płace i wymagam, i zawsze dostaje dobra diagnozę i odpowiednie leczenie.