reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZŁOTA LISTA - czyli hity październikówek 2010

Nie używam pieluch dada ze względu na wysypkę jaka się po nich pojawiała, dwa opakowania może zużyłam, a tak to na pampersie jedziemy.

reklama
widzicie a mój młody miał po pampersie odparzenia i krostki i one dla mnie chemią śmierdzą a dady nie w ogóle nie mają zapachu. czasem mamy babydream, ale on są takie sztywne jak huggisy. W sumie to u nas papmers odpada, w Uk czytałam, że wycofali jakąś partię ze względu na jakiś środek co podrażniał mocno dzieci.

Tak więc ,ile użytkowników danego towaru,tyle opinii.Ja chyba stanowię złoty środek,bo na noc i na wyjścia z domu zakładamy Pampers Active a na dzień w domku Dady też z gumeczkami,tak jak w Pampers Active.Jak dla mnie zarówno jedne,jak i drugie są super.:tak:

a mnie Dada nie pasowała bo jak dla mnie srodek za bardzo wilgotny od siusków czego nie widze z pampersach

U nas też Dady się sprawdzały. W dzień ich używaliśmy, a na noc Pampers Active baby. Po jakimś czasie niestety mały się chyba na nie uczulił i teraz używamy w dzień baby dream, na noc pampersy. Gdyby nie to uczulenie to dalej byśmy używali. Zostało mi trochę tych Dad, chyba ze 4 paczki rozmiaru 5 i z 1 rozmiar 4. Nie pamiętam dokładnie ile sztuk jest w paczce,ale sprzedam 19,99zł za paczkę. Jak ktoś zainteresowany to proszę o maila na priv. Odbiór osobisty w Warszawie, mogę się umówić w jakimś miejscu.

reklama
Ja "w spadku" po bratanicy ostałam ostatnio paczkę Pampersów Active Baby,bo ona już nie używa.I nadal wierdzę,że Babydream lepsze;)))- Pampersy ubieram jej na noc,na dzień jednak wolę Babydream-po prostu nie lubię,jak ten wkład w Pampersie po nasikaniu robi się taki "lejący i ciężki"-w Babydream tego nie ma,byc moze ze względu na inne rozwiązanie "techniczne",tzn. wydaje mi się,że wkład w Babydream bardziej przypomina pieluszkę-ma więcej celulozy,a ten w Pampersie więcej chemii- tych kuleczek absorbujących.Biorąc obie nieużywane w ręke można to wyczuć.Pampers fajny,bo cieniutki i mięciutki- "do pierwszego siku".Potem już nie jest tak fajny;).A jak np. jest w samej sukieneczce,bez bodziaka,to już w ogóle Pampers przegrywa na całej linii;)- ale to oczywiście moje prywatne odczucia:).

Do góry