reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki, przedszkola, kluby malucha i ... w Poznaniu

reklama
Gosia no chcialabym go gdzies do dzieci wyslać... bo jest bardzo wstydliwy, widac ze brak kontaktu z rowiesnikami ma na to wplyw. Na balet? Tej laska pamietaj ze moj to chlopak i ma dopiero dwa lata... :p

Gosia no chcialabym go gdzies do dzieci wyslać... bo jest bardzo wstydliwy, widac ze brak kontaktu z rowiesnikami ma na to wplyw. Na balet? Tej laska pamietaj ze moj to chlopak i ma dopiero dwa lata... :p
nie no moja chodzi na balet ale są tam też inne zajęcia właśnie dla dzieci z rodzicami do 3L :) potem takie dla dzieci gdzie rodzic może wyskoczyć i zostawiać dziecko samo ja tak robię żeby się też nauczyła być sama z kimś obcym i innymi dziećmi no ale może też rodzic siedzieć i patrzeć ;) no i dla rodziców sa zajęcia hehe ;) tam masz cennik możesz zadzwonić i się zapytać co i jak bardzo fajna babka tam jest :)

Pluszarnia zajęcia dla dzieci i dorosłych Poznań

Mieszkam na Strzeszynie i Pluszarnię widziałam ale nigdy nie dowiadywałam się co oferują. A z tego co widzę fajne zajęcia. Gosia a widziałaś jaki fajny plac zabaw "SIŁOWNIA" otworzyli obok Pluszarni? Moja Gabrysia na niego jeszcze za mała ale obok jest fajny placyk dla mniejszych dzieci i tam często jesteśmy:)

Mieszkam na Strzeszynie i Pluszarnię widziałam ale nigdy nie dowiadywałam się co oferują. A z tego co widzę fajne zajęcia. Gosia a widziałaś jaki fajny plac zabaw "SIŁOWNIA" otworzyli obok Pluszarni? Moja Gabrysia na niego jeszcze za mała ale obok jest fajny placyk dla mniejszych dzieci i tam często jesteśmy:)
widziałam i byłam ;) ja już mówiłam że jak moja na zajęcia pójdzie to ja na siłownie haha ;) Siłownia jest dla młodzieży i dorosłych a nie dzieci dlatego twoja Gabrysia na to za mała ;) widziałam nawet babki po 70-tce jak ćwiczyły ;) wydaje mi się że świetna sprawa nawet właśnie dla starszych ludzi by kondycja była lepsza :)

A Puszarnia nie jest jakaś w środku wypasiona bo jest to małe i skromne ale chyba lepiej się dzieci w niej czują niż na dużej sali na balecie jest chyba 6 -8 dziewczynek mojej Emilce się bardzo podoba no i zanosi tam też nakrętki na akcje charytatywną (wcześniej przekazywała kuzynce nakrętki ) ceny też nie są najtańsze ale w sumie wszędzie takie są bo ja nic taniej nie znalazłam

jutro właśnie idziemy na 17:00 i jak pogoda dopiszę to ja na siłownię pójdę :D

Pogoda nieciekawa więc pewnie z siłowni nici... Nie czytałam tabliczki, ale widziałam tylko takie starsze dzieci tam ćwiczące więc tak pomyślałam:)) W sumie to fajnie, będę chodzić cwiczyć:)))

Pogoda nieciekawa więc pewnie z siłowni nici... Nie czytałam tabliczki, ale widziałam tylko takie starsze dzieci tam ćwiczące więc tak pomyślałam:)) W sumie to fajnie, będę chodzić cwiczyć:)))
no niestety nici mam jakiegoś pecha co poniedziałek idę to leje nawet jak z rana ładnie to potem leje :/

Dzieci może sobie ćwiczyły bo moja też tam sobie biegała na co weszła to weszła ale mój R nawet na tym śmigał i dało mu rade ;)

Koszt to 23 zł za 1,5 godziny :) Raz w tygodniu w środy. Dalej Dziewczyny fraszki-igraszki czekają ;D Będziemy tam razem z naszymi pociechami będzie fajnie :-D

reklama
Do góry