reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobek Wrocław ???

reklama
Hej mamuśki :-) Pisze bo zdarzył się cud nad Odrą :-) Mamy miejsce!!! Wczoraj dzwonilam i jest zaczynamy 26 maja :-)

Dzisjaj Byłam Zapisać Moja Córcie Do Złobka Przy Białowieskiej.mąz Był Przed Czwarta Rano,był Drugi.mam Nadzieje że Sie Dostanie.trzymam Kciuki Za Wszystkie Mamy Oczekujące Na Miejsce W Złobku .

zyśka - nie zapomnij, ze "przed tobą" s:
  1. matki samotne i
  2. nauczyciele i przedszkolanki
  3. a dopiero w następnej kolejności są oboje rodzice pracujący.
my składaliśmy na Drukarską - sama nie wiem jak wyjdzie :crazy::baffled:

jestem trochę przerażona

Gosiek289-witam U Mnie W Złobku W Drugiej Grupie Było 15 Miejsc Wolnych To Chyba Nie Tak żle.niemartw Sie Napewno Sie Dostana Nasze Dzieci Badż Dobrej Mysli.pozdrawiam:-)

my, a właściwie mąż składał dziś podanie na Lwowską. Z niecierpliwością czekam na wyniki.
Zyśka, ze żłobka przy Białowieskiej jestem zadowolona
Jeśli dobrze pamiętam, to w zeszłym roku tylko 2 dzieci nie zostało przyjętych na Białowieską, z czego jedno było już za duże.

Mamuski trzymam mocno zacisniete kciuki za wasze maluszki!!! U nas dzis drugi dzien zlobkowania... na razie emocje po stronie mamy :)

reklama
A "my" nie dostaliśmy się na Białowieską, a z nami podobno 49 innych dzieci, można zalozyc kolejny zlobek albo i 3!

and

Do góry