reklama
Rozwiązanie
Miesiąc temu była podobna sytuacja. Też bakterie tylko " liczne". powtórzyła mocz i posiew i wyszły ok. W tym miesiącu znów powtórka.Ok jedynie masz bakterie ale to musisz z lekarzem skonsultować czy będziecie robić posiew i sprawdzać.
Co myślisz O tych wynikach?Bardzo dobre wyniki.
Załączniki
reklama
Co O tymU kobiety w ciąży leukocyty mogą dochodzić nawet do 13 (czy nawet 15, nie pamiętam dokladnie i jest to norma)ja miałam podobny wynik leukocytów i się zmartwiłam ale lekarz uspokoił
U kobiety w ciąży leukocyty mogą dochodzić nawet do 13 (czy nawet 15, nie pamiętam dokladnie i jest to norma)[emoji846][emoji846] ja miałam podobny wynik leukocytów i się zmartwiłam ale lekarz uspokoił[emoji854]
Załączniki
paulenka91
Fanka BB :)
Mój post odnosił się do krwi a tu są chyba też jakoś nieznacznie podwyższone w moczu leukocyty ale z tym nie pomogę czy to ok czy nie.
Co O tym
Mała.czarna
Jak na ciaze super wyniki. Tylko sie cieszyc
Co myślisz o tym?Jak na ciaze super wyniki. Tylko sie cieszyc
Załączniki
Mała.czarna
Ok jedynie masz bakterie ale to musisz z lekarzem skonsultować czy będziecie robić posiew i sprawdzać.Co myślisz o tym?
reklama
Miesiąc temu była podobna sytuacja. Też bakterie tylko " liczne". powtórzyła mocz i posiew i wyszły ok. W tym miesiącu znów powtórka.Ok jedynie masz bakterie ale to musisz z lekarzem skonsultować czy będziecie robić posiew i sprawdzać.