U nas niestety zimna przyszła dość szybko, mimo że brzuszek zaczyna być dopiero widoczny(może przez to ze jest to moja 1 ciąża). Problem zaczyna być tu kiedy muszę wyjść coś załatwić lub nawet chociaż na spacer i ubrać swoją kurtkę zimowa, aktualnie jest ona, ze tak powiem na styk [emoji5] ,a gdzie najbliższe miesiące ;/ i stąd moje pytanie do was jaka polecacie kurtkę lub płaszcz(najlepiej zakładany,wizany lub na zamek), żeby wyglądać jak człowiek a nie jak chodzący bałwanik?
reklama
agata.a
Zaangażowana w BB
Dziewczyny w zeszlym roku modne byly kurtki trapezowe, rozszerzane od piersi w dol ja taka kupilam u siebie w mieście w zwyklym sklepie z ubraniami moze gdzies znajdziecie tez taka? Duzo luzu w brzuchu ma taka kurtka
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja rodziłam w grudniu i po prostu nosiłam kurtkę narciarską. Akurat miałam taką dość szeroką i pasowała idealnie. W pierwszej ciąży rodziłam w kwietniu, ale to miałam tak mały brzuszek, że chodziłam normalnie w dość wąskim płaszczu i się mieściło
Odradzam pikowanki Takie kurtki są ciepłe ale sprawią,że będziesz wyglądała na o wiele wiekszą niż jesteś w rzeczywistości. Kup sobie najlepiej jakąś wygodną parkę. W Anwear widziałam ostatnio sporo fajnych kurteczek: [URL='https://answear.com/p/kurtki-dlugie-314-k.html']answear.com/p/kurtki-dlugie-314-k.html[/url]
Albo coś takiego:
Albo coś takiego:
Ostatnia edycja:
Podziel się: