reklama
Nie przejmuj sie, one tak zawsze. Te ciotki wciaz nie rozumieja, ze internet bez wzgledu na to czy to jest szukanie info w googlach czy na fb albo bb jest miejscem na luzne i nic niezobowiazujace dyskusje. No ale one tak bardzo chca poczuc sie wazne. Wiec jak probujesz im to odebrac no to sie zloszcza.Swoją drogą - nie masz nic do powiedzenia, nie miałaś tak - nie komentuj. Mój wpis był raczej skierowany do osób z tym samym doświadczeniem, a że ich tu nie ma. Trudno.
olka11135
Fanka BB :)
Matkotak to jest między babami
Napiszę jeszcze raz - mamy okres świąteczny, ja zauważyłam w czwartek ten wyciek. Podejrzewam, że mogę być w ciąży i zrobiłam test. Nie ma to nic wspólnego z wpisem.
Chciałam się jedynie dowiedzieć co to może być. Zdaję sobie sprawę, że to conajmniej niepokojące, ale dopiero to zauważyłam. Może któraś tak miała. Na celu miałam zwykłą rozmowę na ten temat. Do lekarza wcześniej niż we wtorek nie pójdę, ale pójdę. To oczywiste.
Albo to urok internetu, że chce się wbić posta i szuka się punktu zaczepienia, pisząc nie na temat oraz udzielając banalnych rad, powtarzając to samo co osoba przed. Albo...
Idę chyba się na męskie forum dopytam.
No kurde Drogie Panie... naprawdę, spokojnie. Gdzie szukać rozmowy na te tematy jak nie pośród siebie samych? Nie miałyście tak - spoko; uważacie, że jestem nieodpowiedzialna - spoko. Tylko po co taki głupi ton wypowiedzi.
Wielka sobota, godzina 11:04, wchodzę na znany lekarz - nawet na dzisiaj na 12.30 mam lekarza.
O Izbach Przyjęć nawet nie wspomnę.
Edit. Widzę dalej 12.00, 12:15, 14:30
Możesz jeszcze sobie w chat gpt wpisać, a nawet zdjęcie dodać
przecież to tylko wymówkaWielka sobota, godzina 11:04, wchodzę na znany lekarz - nawet na dzisiaj na 12.30 mam lekarza.
O Izbach Przyjęć nawet nie wspomnę.
Edit. Widzę dalej 12.00, 12:15, 14:30
Możesz jeszcze sobie w chat gpt wpisać, a nawet zdjęcie dodać

Ale jak zwykle to my " plujemy jadem " bo odpowiedź nie była taka jakiej oczekiwała

Prawdopodobnie czekała na : " diagnoza forumowa - ciąża. Najadlas się szpinaku dlatego mleko jest zielone , szczęśliwej i nudnej ciąży

napisz gdzie szukać to zaraz coś znajdziemyTo straszne co tu się dzieje xD olka, a u mnie sprawdzałaś?
Lady Loka
Chcialabym tylko przypomnieć, że na forum jest opcja "ignoruj", więc nie musisz nas czytaćNie przejmuj sie, one tak zawsze. Te ciotki wciaz nie rozumieja, ze internet bez wzgledu na to czy to jest szukanie info w googlach czy na fb albo bb jest miejscem na luzne i nic niezobowiazujace dyskusje. No ale one tak bardzo chca poczuc sie wazne. Wiec jak probujesz im to odebrac no to sie zloszcza.![]()

Bożu, ale czego sie spodziewać po kimś, kto przez ostatnie 3 lata jedyne co robi, to pisze tego typu posty

Ostatnia edycja:
reklama
MyszkaMiki30
czy ja wiem czy żałosne.. Wyciek z piersi może oznaczać nowotwór. Rady z lekarzem są akurat trafione w sedno.Żałosne
Podziel się: