reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zielony płyn w sutkach 👽

reklama
Matko 🙀 tak to jest między babami

Napiszę jeszcze raz - mamy okres świąteczny, ja zauważyłam w czwartek ten wyciek. Podejrzewam, że mogę być w ciąży i zrobiłam test. Nie ma to nic wspólnego z wpisem.

Chciałam się jedynie dowiedzieć co to może być. Zdaję sobie sprawę, że to conajmniej niepokojące, ale dopiero to zauważyłam. Może któraś tak miała. Na celu miałam zwykłą rozmowę na ten temat. Do lekarza wcześniej niż we wtorek nie pójdę, ale pójdę. To oczywiste.

Albo to urok internetu, że chce się wbić posta i szuka się punktu zaczepienia, pisząc nie na temat oraz udzielając banalnych rad, powtarzając to samo co osoba przed. Albo...
Idę chyba się na męskie forum dopytam.

No kurde Drogie Panie... naprawdę, spokojnie. Gdzie szukać rozmowy na te tematy jak nie pośród siebie samych? Nie miałyście tak - spoko; uważacie, że jestem nieodpowiedzialna - spoko. Tylko po co taki głupi ton wypowiedzi.

We wtorek pójdę do lekarza, dowiem się co to jest... Będzie dla potomnych.

Zanim będę MOGŁA pójść do lekarza, chciałam dowiedzieć się czym jest owy wyciek.. Nie zdawałam sobie sprawy, że jestem aż tak wyjątkowa i dosłownie żadna nigdy z cyckq jadem nie pluła 😂

Tak, bo wbicie posta jest tu najważniejsze 🤦‍♀️
Spokojnie znalazłabys lekarza wczoraj albo nawet dzisiaj.

Skąd my mamy wiedzieć, co to jest? Analiza wycieku online? No zielona wydzielina nie jest czymś powszechnym 🤷‍♀️

A jeśli jesteś w stanie znaleźć mi lekarza - bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Bo tak się składa, że szukałam i nie ma nikogo z wolnym terminem 🙄

reklama
Swoją drogą - nie masz nic do powiedzenia, nie miałaś tak - nie komentuj. Mój wpis był raczej skierowany do osób z tym samym doświadczeniem, a że ich tu nie ma. Trudno.
Z tego co kojarzę, nie masz zadnej mozliwosci określenia, co mogę, a czego noe mogę komentowaćm tak ze tego :)

No w sobotę o 11 to Ci juz nic nie znajdę. Jakby Cię bardzo bolalo to na calodobowkę, ale w czwartek pewnie jeszcze by się cos znalazło na wczoraj albo dzisiaj.

Do góry