reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

reklama
No to dorzucam:) Leżaczek-bujaczek Bright Starts.

Wyrastamy już z tego cuda... świetny, bo dziecko nie leży na podłodze, tylko jak ktoś ma np. ławę to jest na poziomie siedzących rodziców. Urządzenie bardzo stabilne, używaliśmy dla 2 córeczek, a mimo to wygląda jak nowy.

Taki jak tu

Wybieramy leżaczek � Zabawki.org

real zdjęcia na życzenie

aa w opisie są pacy 3-punktowe, ale są chyba 5, sprawdzę w domu. Blokada bujania, 4 pozycje oparcia. Dziecko nie leży na prosto, tylko z zaokrąglonymi pleckami (jak w chuście
smile.png
)
poduszka dla malucha, na dole duży kosz na zabawki.

CENA 150zł.
-------------

Nie napisałam ceny przy foteliku HAUCK: 100zł.
-------------

Mam do wydania jeszcze:

Chustę Nati Grecja, kolor czerwony, bawełna, dł. 4,7, realnie dłuższa - 170zł.

Poucha Kangoogoo, rozmiar ok. 42 - różowo-fioletowy - 45zł

Rozważam sprzedaż mei tai woolloomoolloo - niebieski sztruks z motylkami i kapturkiem, po 2 dzieci, ale niewiele używany, stan idealny. Na dziecko od ok. 7 miesięcy do max. 1,5 roku, zależy jak szybko rośnie - 140zł.

Zdjęcia na życzenie!

a takze wanienke z dodatkami i gratisami za 50zl.

hmmm wanienkę właśnie kupiłam .... ale moze się skuszę na te dodatki do kąpieli :))

Rozważam sprzedaż mei tai woolloomoolloo - niebieski sztruks z motylkami i kapturkiem, po 2 dzieci, ale niewiele używany, stan idealny. Na dziecko od ok. 7 miesięcy do max. 1,5 roku, zależy jak szybko rośnie - 140zł.

Zdjęcia na życzenie!

mi mi zdjecia:))

a ja z przyczyn częstych przeprowadzek i nawału rzeczy musze wyzbyć się tego co w linku
https://picasaweb.google.com/112393258380871918422/Wymiana?authkey=Gv1sRgCKPr1NvDzYikCw

niektóre są zarezerwowane ale reszte oddam w dobre ręce ;))

Ostatnia edycja:
:) Gabi nie spiesz się z MT, po co ma 4 miesiące w szafie leżeć:)

To jest nr 128, niebieski, jedna strona z motylkami + doczepiany kapturek, pasy solidnie wypełnione

Mei Tai - galeria

jak będziesz chciała, to poszukam swoich zdjęć i mailem wyślę:)

Sprzedam zestaw dla chlopca do lozeczka 120cm x 60cm. W jego sklad wchodza:

1. baldachim
2. stelaz do baldachimu
3. zawieszka nad łóżeczko
4. ochraniacz na szczebelki
5. przybornik
6. falbana maskujaca o dl. 120cm

Stan bdb. Cena 70zl

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

Sprzedam rowniez piekna chuste kolkowa Vombati, 100% len, kolka Sling Rings. W zestawie jest torebka uszyta z tego samego materialu, w ktorej mozna trzymac chuste. Stan idealny. Cena 70zl

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

Wiecej zdjec moge przeslac na e-mail.

reklama
Do góry