reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

reklama
mam do oddania za darmo parę rzeczy:

- 6 par majtek poporodowych
- bodajże 6 czy 7 podkładów poporodowych (tych wielkich podpasek)
- paczkę pieluch Bambino 5-10 kg i paczkę pieluch bambi 5-10 kg
- paczkę niepełną pieluch babydream z rossmana rozmiar 2
- kilkanaście(tak myślę, bo nie sa w oryginalnym opakowaniu) pieluch "gaga" w rozmiarze 2.

Ja te pieluchy dostałam i przegapiłam je gdy były dobre na Mikołaja. Z tych Bambino nie korzystaliśmy, paczki są otwarte, ale pieluchy u nas się nie sprawdziły.

Może komuś te rzeczy jeszcze się przydadzą, a może znacie kogoś kto by potrzebował i chciał. Szkoda mi je wyrzucić...

reklama
te rzeczy (pieluchy itp.) znów aktualne. a dodatkowo:
spodnie ciążowe H&M, rozm. 38, bardzo wygodne, duzo w nich chodziłam w ciąży, 20 zł

spodnie ciążowe dżinsowe H&M, moje ulubione z czasów ciąży, wygodne i ładnie wyglądające
icon_smile.gif
, 20 zł

bluzka w paski - również sporo w niej chodziłam, do domu jak znalazł, wygodna. 7 zł

tunika z krótkim rękawem, 10 zł

bluzka koszulowa/tunika, granatowa, 10 zł

Za darmo oddam:
bluzę (widać ślady użytkowania, ja ją głównie nosiłam po domu)

spodnie(kupione używane, wystarczyły do samego końca ciąży, niestety wypruła się z materiału gumka, można to zaszyć)

https://plus.google.com/photos/10452...Km4oJeRoLC71gE

dodaję wymiary

spodnie, to będą wymiary kolejno długość nogawki(od kroku)xszerokość w udzie(w najszerszym miejscu)xszerokość w "pasie"(tzn. w miejscu, które układa się na biodrach, poniżej tych pasów ciążowych
icon_smile.gif

spodnie jasne dżinsowe: 76,5cmx25cmx42cm
spodnie ciemne dżinsowe: 80cmx28,5cmx46cm
spodnie szare: 80cmx22/23 cmx40cm (to są takie coś w stylu rurek
icon_smile.gif
wąskie nogawki raczej)

Bluza: długość rękawka około 67 cm
Bluzka z paski: długość rękawka około 60 cm
Bluzka z krótkim rękawem (ta tunika szara): zmierzylam szerokość ramion(od jednego do drugiego) około 31 cm
Koszula granatowa/tunika: długość rękawka 56 cm - rękawek jest taki podwijany jakby.

Osoby zainteresowane poprosze o informację w wiadomości prywatnej

Do góry