pchelka10.05
Zadomowiona(y)
hej kochane
we wtorek miałam wizytę u gina
dodatkowo miałam swędzenie pochwy i sromu
lekarz przepisał Pimafucort masc
stwierdził ze mam suchość pochwy spowodowana branoem luteiny dopochwowej ( nie bylo żadnych uplawow )
w piątek miałam założony Pesser
w sobotę w nocy dolegliwości sie bardzo nasilily tzn pieczenie pochwy bylo masakryczne
trafiłam w niedziele o 5 rano na IP
zostałam w szpitalu , lekarz pobrał wymaz z szyjki i pochwy ( wynik ma być jutro )
odstawił luteinę dopochwowa i przepisał podjezykowa
z chwila gdy przestalam brac tabletki dopochwowe , pieczenie znacznie sie zmniejszylo
jednak po badaniach na IP zaczęło ze mnie wyplywac bardzo dużo upławów żółtych i wodnistych
cala niedziela i poniedziałek bez ostrego pieczenia tylko delikatne
no i wczoraj upławy sie nasiliły tak ze wkładka nie dala rady , były koloru żółtego a później zielonego
czekając na wynik wymazu podano mi globulke dopochwowa NystVagin i koszmar z pieczeniem zaczol sie od nowa
zauważyłam tylko ze bardzo piecze w środku pochwy jak wezmę obojętnie jaka tabletkę dopochwowa
dziwne bo luteline dopochwowa brałam non stop od 5 tygodnia do 19 i nic takiego nie mialo miejsca
a teraz bardzo dodatkowo martwią mnie te upławy
bardzo wodniste , zielonkawe
dodam ze mam tez bakterie w moczu
antybiotyk nie pomógł brałam Amptaks 500
zrobiono posiew moczu jednak wynik tez będzie w środę w międzyczasie dostaje Furagine 3x2
boje sie bardzo o dziecko
codziennie mam usg i wszystko jest ok , wody tez ok
wiem ze przy pesserze jest dużo wydzieliny no ale nie żółtej czy zielonej
moze ktos przez to przechodził ??
we wtorek miałam wizytę u gina
dodatkowo miałam swędzenie pochwy i sromu
lekarz przepisał Pimafucort masc
stwierdził ze mam suchość pochwy spowodowana branoem luteiny dopochwowej ( nie bylo żadnych uplawow )
w piątek miałam założony Pesser
w sobotę w nocy dolegliwości sie bardzo nasilily tzn pieczenie pochwy bylo masakryczne
trafiłam w niedziele o 5 rano na IP
zostałam w szpitalu , lekarz pobrał wymaz z szyjki i pochwy ( wynik ma być jutro )
odstawił luteinę dopochwowa i przepisał podjezykowa
z chwila gdy przestalam brac tabletki dopochwowe , pieczenie znacznie sie zmniejszylo
jednak po badaniach na IP zaczęło ze mnie wyplywac bardzo dużo upławów żółtych i wodnistych
cala niedziela i poniedziałek bez ostrego pieczenia tylko delikatne
no i wczoraj upławy sie nasiliły tak ze wkładka nie dala rady , były koloru żółtego a później zielonego
czekając na wynik wymazu podano mi globulke dopochwowa NystVagin i koszmar z pieczeniem zaczol sie od nowa
zauważyłam tylko ze bardzo piecze w środku pochwy jak wezmę obojętnie jaka tabletkę dopochwowa
dziwne bo luteline dopochwowa brałam non stop od 5 tygodnia do 19 i nic takiego nie mialo miejsca
a teraz bardzo dodatkowo martwią mnie te upławy
bardzo wodniste , zielonkawe
dodam ze mam tez bakterie w moczu
antybiotyk nie pomógł brałam Amptaks 500
zrobiono posiew moczu jednak wynik tez będzie w środę w międzyczasie dostaje Furagine 3x2
boje sie bardzo o dziecko
codziennie mam usg i wszystko jest ok , wody tez ok
wiem ze przy pesserze jest dużo wydzieliny no ale nie żółtej czy zielonej
moze ktos przez to przechodził ??