reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ziarenko

Ja chodzilam do wojewódzkiego konsultanta, profesora, ordynatora oddziału (to wszystko jedna osoba), a skończylo się jak się skonczyło 🙈 czy to jeszcze zbyt mało profesjonalisty w nim było?
Tak, bo jak to. Przecież jakbyś była u profesjonalisty to by się tak nie stało. 🙈

Boże. Błagam...
Rozumiem, że lekarz który 2 tygodnie temu potwierdziła ciążę i wczoraj to jedna ta sama? Czy inni?
Jak tak to spróbuj skonsultować to jeszcze gdzie indziej :)

reklama
Trzymam mocno kciuki, na kolejnej wizycie założy. Myślę że trafiłaś na kogoś mało profesjonalnego. Do tego czasu nie martw się, dbaj o siebie i czekam na wieści.
Jeśli masz możliwość idź do innego lekarza, powtórz wizytę. Na pewno jak dostaniesz się do profesjonalisty to uspokoi się a to pozytywnie wpłynie na rozwój dziecka 🙏😘

Oj nie...
Przeszłam poronienie, byłam w identycznej sytuacji co autorka i między jednym a drugim USG kiedy czekasz i nic nie możesz zrobić słyszałam podobne teksty. I wiesz co? Nie skończyło się dobrze, nikt mi nie założył karty ciąży, nawet profesjonalista nie sprawił, że dziecko ozylo, a ja byłam najbardziej wkurzona na te osoby, które pierdaczyly bez sensu takie frazesy, że wszystko będzie dobrze, a później nie było.
Do autorki niestety pozostaje ci tylko czekać na następne usg :( jesteśmy z tobą, jak coś to pisz

Nie chciałam żeby to tak zabrzmiało, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.
Po prostu jestem dobrej myśli i życzę Ci z całego serca jak najlepiej. Bardzo bym chciała abyś za kilka dni dała nam znać, że u Was wszystko dobrze. Tego Ci życzę ! 💚

Po prostu jestem dobrej myśli i życzę Ci z całego serca jak najlepiej. Bardzo bym chciała abyś za kilka dni dała nam znać, że u Was wszystko dobrze. Tego Ci życzę ! 💚
Ale Ty nikogo nie urazilaś 🤷‍♀️ po prostu powiedziałaś coś, co jest... no nie wiem jakiego słowa uzyć zamiast "głupie" 🤷‍♀️

Poza tym "przepraszam, jeśli..." to nie są przeprosiny. Bo to znaczy tyle, ze nie wiesz, co tam było nie tak.

Dziewczyny tutaj już sporo przeszły i sporo widziały, nawet ja już jestem daleka od mówienia że dziecko nadgoni bo może być różnie.

Do góry