reklama
Ja to sie prawie w żadne moje ciuchy nie mieszcze, musze ostro zabrać się do roboty, ale tak mi sie nie chce.... Na razie ogranicze trochę jedzonko, a ćwiczyć zaczne po wizycie u gina bo coś mnie tam jeszcze w brzuchu pobolewa.
moge mieć płaski brzuszek jak nie wiem co a i tak go w tym roku na plaży nie pokaże przez tą kreske - coś czuje, że nie prędko zejdzie... ale może wpadne na mazurki do znajomych - na łódce wśród swoich krechą się nie będe przejmować, ale gdzie ten płaski brzuszek? jak narazie w ćwiczeniach wytrwałam tydzień i zaczeła się sesja, co dalej chyba nie musze pisać...
dori
Fanka BB :)
Dziewczyny, polecam na celulit nowa serie Garniera. Ja kupiłam peeling i bodytonic a jest jeszcze takie cos w kulce. Jest Swietny. po porodzie moje uda wyglAdały jak to Smiesznie określiła jedna z marcówek jak polna droga a teraz po miesiacu stosowania jest juz naprawde całkiem niezle i to bez Cwiczen wiec pewnie jakbym do tego dodała jakiś aerobik to byłoby rewelacyjnie. Sprawdzone. Polecam.
przepraszam za pisownie ale pisze z Klaudia na kolanach.
przepraszam za pisownie ale pisze z Klaudia na kolanach.
*Kreseczka*
Mamusia synusia
bardzo fajy watek !!!
Mi jeszcze zostalo 5kg, na szczescie 15kg juz za mna - ufff. Mam nadzieje, ze i tych 5kg nadprogramowych tez sie pozbede Chcialbym juz cos zaczac cwiczyc, ale jestem po cc i nie wiem czy juz moge cwiczyc : Zreszta ide niedlugo do gina to sie zapytam.
Mi jeszcze zostalo 5kg, na szczescie 15kg juz za mna - ufff. Mam nadzieje, ze i tych 5kg nadprogramowych tez sie pozbede Chcialbym juz cos zaczac cwiczyc, ale jestem po cc i nie wiem czy juz moge cwiczyc : Zreszta ide niedlugo do gina to sie zapytam.
reklama
*Kreseczka*
Mamusia synusia
i jak tam? jakie efekty?
Podziel się: