reklama
Dzieki dziewczyny za mile powitanie, z tymi datami bywa roznie. Mi z testu krwi wypada na pierwszego lipca ale z usg na 16 lipca, wiec sama bylam troche zdziwiona, jednak lekaz mowi ze przyjmujemy zawsze z usg bo wiarygodniejsza, choc tez wspomnial ze ma to zwiazek z dlugoscia trwania miesiaczki- u mnie srednia to ok 33 dni. Jeszcze taki maly watek, od dluszego czasu staralismy sie z mezem o dzidziusia wiec wiemy mniej wiecej kiedy nastapilo poczecie, mianowicie 3 tygodnie od daty ostatniej miesiaczki, wiec dzidzius powinien byc teoretycznie mlodszy niz sie wydaje. Tyle tych spekulacji a i tak moge sie zalozyc ze nie urodzi sie w terminie... :laugh:
reklama
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
jestem jestem Kreciku buziaki ogromniaste dla Ciebie za pamięć ;D wszystko w porządku jak najbardziej,dzisiaj byłam nawet na wizycie kontrolnej uczę sie zaocznie kosmetyki...i jak mam wolne to mam,a jak zaczną gonić to się pozbierać nie mogę i egzamin za egzaminem leci...no i czas mi ucieka nie wiem kiedy ale za to widzę dziewczynki się pojawiają rodzyneczki malutkie ;D z opóźnieniem witam WSZYSTKIE nowe Mamusie!!! ;D no i padam...ledwo weszłam na pierwszy wątek ale za to jutro nadrobie a teraz mykam spać słodkiej nocki dziewczynki buziaczki
Podziel się: