reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

ooo, hehe, naresczie sama nie jestem ;D

Aneczka, jeszcze troszke i bedzie nas duuuzo wiecej:))przynajmniej taka mam nadzieje

reklama
no ja jakos tez nie moge trafic..a dzisiaj rano wyjatkowo jestem, obudzilam sie, zobaczylam, ze na dworze ciemno, zimno i ponuro i doszlam do wniosku, ze na zajecia dzisiaj nie ide:)hehe, za leniwa jestem chyba:)ale raz nie zawsze, nalezy mi sie troszke odpoczynku od turystyki ;D

Sissi Marthusia Lusia AneczkaK moonlight KA milka

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!

Bardzo się cieszę że jest nas już tyle :)
POZDRAWIAM!!!!!!!!!!

:)Hej wszystkim sama w to nie wierze. Przestalam brac tabletki we wrzesniu a tak po 6 pazdziernika zaszlam w ciaze. Tak bardzo sie ciesze. Takze ja tez dolaczam dolipcowych mamusiek.

witam
dzis bylam u babki ginekologa i termin mam wedlug jej wyliczen na 4 lipca a nie jak podalam wczesniej 6 lipiec. Widzialam bijace serduszko mojej malej fasolki i bylo to przecudowne uczucie po raz kolejny, pierwszy raz dokladnie rok temu, kiedy bylam w ciazy z moim syneczkiem. Ufff padam ze zmeczenia,
dobranoc

ale nas sie nagle namnozylo ;D ;D ;D :laugh: :D :laugh: :) :laugh: Dziewczyny gratuluje z calego serca !!!!!!!!!!!!!
Wpadajcie czesto na forum :)

reklama
Do góry