reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
no ja jakos tez nie moge trafic..a dzisiaj rano wyjatkowo jestem, obudzilam sie, zobaczylam, ze na dworze ciemno, zimno i ponuro i doszlam do wniosku, ze na zajecia dzisiaj nie idehehe, za leniwa jestem chybaale raz nie zawsze, nalezy mi sie troszke odpoczynku od turystyki ;D
Hej wszystkim sama w to nie wierze. Przestalam brac tabletki we wrzesniu a tak po 6 pazdziernika zaszlam w ciaze. Tak bardzo sie ciesze. Takze ja tez dolaczam dolipcowych mamusiek.
Sissi
Mamy lipcowe'06 Zadomowiona(y)
witam
dzis bylam u babki ginekologa i termin mam wedlug jej wyliczen na 4 lipca a nie jak podalam wczesniej 6 lipiec. Widzialam bijace serduszko mojej malej fasolki i bylo to przecudowne uczucie po raz kolejny, pierwszy raz dokladnie rok temu, kiedy bylam w ciazy z moim syneczkiem. Ufff padam ze zmeczenia,
dobranoc
dzis bylam u babki ginekologa i termin mam wedlug jej wyliczen na 4 lipca a nie jak podalam wczesniej 6 lipiec. Widzialam bijace serduszko mojej malej fasolki i bylo to przecudowne uczucie po raz kolejny, pierwszy raz dokladnie rok temu, kiedy bylam w ciazy z moim syneczkiem. Ufff padam ze zmeczenia,
dobranoc
reklama
Podziel się: