Witam. W związku z wejściem ustawy o zerowym podatku dla osób do 26 roku życia mam pytanie czy przebywając na urlopie macierzyńskim przez ostatni rok, a przez ostatnie 44 dni na urlopie wypoczynkowym, po czym od 08.08 będę na urlopie wychowawczym powinnam dostać jakiś aneks do umowy? Czy w moim przypadku nie ma to znaczenia? Mam 23 lata.
reklama
Rozwiązanie
Nie, nie będzie płatny. Czyli mnie to nie dotyczy?dodam jeszcze , że aneks nie jest potrzebny. i pytanie, czy wychowawczy będzie płatny?
A z jakiej przyczyny miałby przyjść aneks??
W umowie chyba nie masz podanych wartości poszczególnych podatków, bo one mogą zmieniać się w czasie.
Masz kwotę netto lub brutto i na jej podstawie wylicza się wynagrodzenie.
W umowie chyba nie masz podanych wartości poszczególnych podatków, bo one mogą zmieniać się w czasie.
Masz kwotę netto lub brutto i na jej podstawie wylicza się wynagrodzenie.
roztropna35
Zaciekawiona BB
tzw podatek zero jest naliczany w tym roku na wniosek pracownika. Pracodawca nie ma obowiazku wprowadznaia go w tym roku. Inaczejj sprawa się będzie miała od przyszłego roku.
roztropna35
Zaciekawiona BB
dodam jeszcze , że aneks nie jest potrzebny. i pytanie, czy wychowawczy będzie płatny?
A co ma do tego podwyżka pensji lub jej brak?dodam jeszcze , że aneks nie jest potrzebny. i pytanie, czy wychowawczy będzie płatny?
Nie, nie będzie płatny. Czyli mnie to nie dotyczy?dodam jeszcze , że aneks nie jest potrzebny. i pytanie, czy wychowawczy będzie płatny?
Podziel się: