reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowe odżywianie! Temat wspólny...

Moją ulubioną przekąską,jeśli można to tak nazwac to musli z jogurtem naturalnym mieszam w kubeczku i wcinam:-)

reklama
Mam fajną wiadomość Jeśli której z Was zależy choć trochę na małej oszczędności to na stronie milutkich jest cos takiego jak zostań ambasadorką i jak sie tam ktoś zarejestruje to prześlą wielka paczkę pełną produktów i to zupełnie za darmo. ja sie zarejestrowałam i teram czekam na przesyłkę:) zobaczymy:)

Nie znoszę wafli ryżowych-blee. Smakują jak tektura:) Uważam,ze w trosce o zdrowe opdżywianie nie należy popadać w przesadę. Ja po prostu wybieram produkty jak najmniej przetworzone a jeśli kupuję szynkę to tylko na lap-pol.pl

No oczywićsie ze nie nalezy popadać w przesadę:)Ale wiadomo, że swojemu maleństwu chce się nieba uchylić:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moim zdaniem zdrowe odzywienie wynosi sie z domu. u mnie nigdy nie było soli, słodyczy i chipsów w wielkich ilościach.kiedyś płakałam, jak inne dzieci miały te słodkie batony itp.dzisiaj jestem wdzięczna rodzicom, że dali mi własciwą szkołę zdrowego żywienia.chcę tak samo wychować dzieci, mądrze i w myśl zasady jesteś tym co jesz.

zdrowe odżywianie to dla mnie nie dieta, ale coś na przykład takiego jak jedz i chudnij z tvn style, jak lektura o żywieniu Tombaka, programy o zdrowym żywieniu i sport:)

moim zdaniem zdrowe odzywienie wynosi sie z domu. u mnie nigdy nie było soli, słodyczy i chipsów w wielkich ilościach.kiedyś płakałam, jak inne dzieci miały te słodkie batony itp.dzisiaj jestem wdzięczna rodzicom, że dali mi własciwą szkołę zdrowego żywienia.chcę tak samo wychować dzieci, mądrze i w myśl zasady jesteś tym co jesz.

zdrowe odżywianie to dla mnie nie dieta, ale coś na przykład takiego jak jedz i chudnij z tvn style, jak lektura o żywieniu Tombaka, programy o zdrowym żywieniu i sport:)

A ja nie jestem pewna czy zdrowe odzywianie wynosi sie z domu ;-)
Moja mama gotuje tradycyjnie,w niedziele zawsze kluski slaskie,rolady badz inne miecho w tlustym sosie i kapusta ;-)
Owocow czy jogurtow to u mnie w domu nie bylo...warzyw za bardzo tez nie ,nie liczac mizeri do jajka sadzonego z ziemniakami ...no i owej kapusty w niedziele;-)
A ja?? ja gotuje teraz calkiem inaczej,do kazdego obiadu musze miec warzywo (moze to byc groszek z marchewka,lub popularne ostatnio warzywa na patelnie) czesto tez robie rozne zapiekanki z brokulami,kalafiorem,pomidorami,cukinia...
Codziennie zjadam jablko,banana lub jakies inne owoce..czesto kupuje kiwi,winogrona...
Zaznacze,ze biedy w moim rodzinnym domu nie bylo...ale mama zamiast owocow wolala nam slodyczami dogadzac :dry:

Chciałabym jeszcze wrócić do tematu wafli, ale nie ryżowych tylko kukurydzianych (też firmy Good Food produkującej Milutkie). Czy któraś z Was ich próbowała? Kruszą się o wiele mniej niż ryżowe i, przynajmniej mi, bardziej smakują. Czy będą dobrą przekąską, np. w podróży?

reklama
Chciałabym jeszcze wrócić do tematu wafli, ale nie ryżowych tylko kukurydzianych (też firmy Good Food produkującej Milutkie). Czy któraś z Was ich próbowała? Kruszą się o wiele mniej niż ryżowe i, przynajmniej mi, bardziej smakują. Czy będą dobrą przekąską, np. w podróży?

NO właśnie się nie kruszą i nie brudzą małej:) taki dodatkowy atut tych przekąsek, mała przynjamniej nie jest cała umorusana, nie są tłuste ani nic:)

reklama
Do góry