reklama
marczelitto85
wurcel purcel
a ja kupuje takie coś SKARPETY FROTOWE ZE SKÓRZANĄ PODESZWĄ roz 23-24 (1241469909) - Aukcje internetowe Allegro
polecam.
polecam.
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
a ja kupuje takie coś SKARPETY FROTOWE ZE SKÓRZANĄ PODESZWĄ roz 23-24 (1241469909) - Aukcje internetowe Allegro
polecam.
a ja właśnie ich nienawidzę, bo ciągle się chłopakom zsuwają :[ szału można dostać. Dopiero co założone, a już podeszwa na pół stopy :/ mieliśmy różnych firm i za różną cenę, a i tak to samo...
to samo tyczy się skarpetek z grubym ABSem... kupiłam ostatnio te Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 21/22 Frotte (1214761085) - Aukcje internetowe Allegro z nadzieją, że nie będą spadać, a sprawują się tak samo jak skarpety z LIDLa za 6zł...
Co do paputków befado, to nie wzbudza mojego zaufania taka twarda podeszwa.
Jakiś czas temu znajoma polecała mi miękkie paputki ze skóry z antypoślizgową podeszwą - ale nie pamiętam jakie to były, więc jak tylko się dowiem to na pewno zapytam o wasze zdanie! :-)
Jakiś czas temu znajoma polecała mi miękkie paputki ze skóry z antypoślizgową podeszwą - ale nie pamiętam jakie to były, więc jak tylko się dowiem to na pewno zapytam o wasze zdanie! :-)
marczelitto85
wurcel purcel
naprawdę wam się zsuwają???nam nie.a ja właśnie ich nienawidzę, bo ciągle się chłopakom zsuwają :[ szału można dostać. Dopiero co założone, a już podeszwa na pół stopy :/ mieliśmy różnych firm i za różną cenę, a i tak to samo...
to samo tyczy się skarpetek z grubym ABSem... kupiłam ostatnio te Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 21/22 Frotte (1214761085) - Aukcje internetowe Allegro z nadzieją, że nie będą spadać, a sprawują się tak samo jak skarpety z LIDLa za 6zł...
marczelitto85
wurcel purcel
ej....no te skarpetki są z deche!!nie to co te z kilkoma łapkami pod spodem)a ja właśnie ich nienawidzę, bo ciągle się chłopakom zsuwają :[ szału można dostać. Dopiero co założone, a już podeszwa na pół stopy :/ mieliśmy różnych firm i za różną cenę, a i tak to samo...
kakakarolina
Fanka BB :)
ale papucie befado są oznaczone znakiem "zdrowa stopa"
maks_olo
ej....no te skarpetki są z deche!!nie to co te z kilkoma łapkami pod spodem)
owszem to "ogumienie" jest naprawdę porządne, ale co z tego jak zsuwa się z pytki... :-(
w LIDLu kupiłam też z takim porządnym "ogumieniem" za 6, a nie 32zł... a trzymają się lepiej, bo kupiłam za duże i trzymają się na łydce
reklama
maks_olo
ale papucie befado są oznaczone znakiem "zdrowa stopa"
dla obu mam kupione takie kapcie
- BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stp
w domu najlepiej sprawdzają się sznurowane, bo nie tak łatwo ściągnąć za to do przedszkola na rzep