reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia wrześniowych maluszków

reklama
Czesc dziewczyny,
nie wiem czy mnie pamietacie.
Urodzilam Frania 2 wrzesnia (cesarskie ciecie niestety po zabraniu z domu karetka) Mialam krwotok, transfuzje krwi i ledwo przezylam..dlatego nie pisalam :(
Mam nadzieje, ze ze mna bedzie coraz lepiej, wazne , ze moj syneczek jest zdrowy :)
(dzis jestesmy po pierwszysz szczepionkach)
Pozdrawiam kolysanka ;)
DSC05920.jpg < oto Franio <3

Kolejny pomysł na kolaż - trochę z Internetu zgapiony
Kola&#380; Paulinka.jpg
Takie zdjęcie z okazji skończenia 2 miesiąca życia - kolejne później :rofl2::rofl2::rofl2: (kartka będzie miała tą samą wielkość -A5 -tylko inny numerek)
Dw

ABS - czyli Paulinki Absolutny Brak Szyi
ABS.jpg

Znaczkowo - czyli prezent od ekipy z pracy(Poczty) dla Tatusia(Listonosza)

Paulinka znaczek.jpg

Jak zwykle same słodkości :tak:
dziuba sesja jest meeeega! A ten pomysł żeby pieniążki wpłacić na konto hospicjum no rewelacja, ja bym się na coś takiego na pewno zdecydowała :tak: Jesteście zjawiskowe kobietki!

kołysanka ja również życzę Ci abyś już nigdy nie musiała przeżywać takich sytuacji...zaglądaj do nas ;-) Franio przecudny!

ellsi Ty masz talent w robieniu zdjęć :tak: A znaczek to świetny pomysł! Ach ta piękna Paulinka. Hasło ABS totalnie mnie rozbroiło :-D

Anisen owocnej sesji i czekamy na rezultaty ;-)

kołysanka z Frania niezły przystojniaczek
ellsi pomysł ze znczkiem świetny :-D zdolna kobitka z ciebie fajny ten kolaż , muszę mojemu mężowi zarzucić temat aby coś takiego stworzył.

reklama
Do góry