reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia wcześniaków

reklama
dziekuje wam bardzo :) Ale musze przyznac nieskromnie, ze trudno mi sie z Wami nie zgodzić ;)
A Kubus dzis trafił do szpitala z rozpoznaniem zapalenia płuc...:( :( :( :(
Moze znacie jakis przypadek wystąpienia zpalenia płuc u wczesniaczka, jak to sie leczy...?? Czy cięzko??
Ech... i znowu nie mam swojej kruszynki przy sobie :(

nasz Pawełek mial pneumocystozowe zapalenie płuc ,jak jeszcze był w szpitalu , płukali mu nawet płucka roztworem Survanty /mądry jestem bo czytam z karty/,ale jeszcze był wtedy malutki, a Kubuś to juz wielki chłopak,więc napewno szybko wyzdrowieje

na spacerku....... ;)
_529918_n.jpg

A to mój Kacperek podczas swoich 1 urodzin!

tutaj przy pomocy swojego kolegi dmucha świeczkę

10491564_m.jpg

tak wyglądał jego torcik

10491567_m.jpg

podczas zabawy prezentami

10491604_m.jpg

a tak dla pewności mój synuś to ten w niebieskich spodenkach  ;)

Kaśka k - duż juz dziewczynka z Martynki i jaka sliczna :)

Isiaczek, Miller - nieźli kawalerowie rosną z Waszych synków :)

A oto fotki z wczoraj moich niuniek :

Wikula:
wikula2eo.jpg

Weronka:
weronia5ty.jpg

I razem:
kruszyny3lc.jpg

reklama
Samotna mamo podoba mi się pomysł z torcikiem
Wikiwerka ciekawe jak sie prowadzi taką podwójną bryczkę ;D widzę że ślicznotki śpią każda w inną stronę

Martynia ma płaską główeczkę od porodu z jednej strony i ciągle ją przekładam na drugą a ona uparcie przekręca na tą spłaszczoną juz mi się pomysły skończyły na nią podkładanie pieluszki nic nie pomaga może poradzicie mi coś

Do góry