reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdjęcia wcześniaków

Kasiu, śliczna panienka :)
A kawaler dla niej rośnie :)

On tez miał zapalenie układu moczowego, dostawał antybiotyk,najpierw doustnie, ale za słaby był i musial dostawac dożylnie.Pózniejsze USG brzuszka nie wykazało na szczęscie zmian...Jeszcze nieraz będziemy martwić sie o swoje maluszki,ale tak to już jest.Za to sa najbardziej kochanie na swiecie. :)

reklama
Moi tez maja jakies bakterie w moczu - i to bardzo duzo - dostaja antybiotyki - mam nadzieje ze uda sie zwalczyc bakterie i ze to nie bedzie refluks moczowy
Miller - a smoki to chyba macie na kazda okazje???kazdy inny??? :D - pod kolor ubranka ;)

troszkę się wystraszyłam jak mi powiedzieli że małej nierozwijają się nerki przez tą infekcję no i narazie z dożylnych zastrzyków przeszła na mięśniowe i bidulka wystawia małą pupcię dwa razy dziennie i płacze bardzo :( zobaczymy co mi jutro powiedzą kolejna kontrola wszystkich wyników ....

Miller tak jak sie umawialiśmy pierwsza randka należy do naszych maluszków ;)
wiecie aż miło się patrzy jak ładnie rosną wszystkie nasze dzidziolki

A mój Kacperek skończył roczek 25 sierpnia! Impreze miał dopiero w tą sobotę z uwagi na mały remoncik ale bawił sie super ;D. Wydawałoby się że taki maluszek jeszcze nie zdaje sobie sprawy ze swoich urodzin, prezentów ... a tu jak chciałm przenieść mu paczkę z przedpokoju do jego pokoju to zaczął krzyczeć, biec za mnąi łapać mnie za nogę ;D ;D ;D. Uśmialismy się z niego! Ogólnie to wszytsko było OK. Miał aż 11 gości!!! Obecnie waży 8,5 kg a wzrostu ma 76 cm. Trudno mi uwieżyc że roktemu ... ach szkoda wspominać. Ucałowania dla Waszych Maluchów

Witajcie!!!Dawno mnie tu nie bylo,ale dzis zagladnelam i postanowilam wstawic zdjecie mojej corci Zuzi ( ur.14.08.2004 w 35 tyg ciazy) z jej pierwszych urodzinek!!!
zuziaikwiatki3rs.png

Samotna Mamo maleńka ma dużo leków do brania no i musimy co chwilkę stawiać się na usg żeby obserwować rozwój jej nereczek ale wyniki teraz ma lepsze i dlatego wypuścili nas do domciu, bakcyle jakieś tam siedzą ale już zastrzyków nie musi brać przynajmniej narazie ;)
no i już pozostaniemy pod opieką nefrologa

reklama
Do góry