reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ZUzka do lustra widzę że taka zachwycona jak moja Amelka - chichra się do swojego odbicia - albo do mnie :) FIlipek w pianie bombowy i z pieluchą przedostatnie no boskie - duuuuży chłopczyk :)

reklama
zastanawialam sie wlasnie do kogo Filipem bardziej podobny. Do Elzbietki, czy do meza. Ale doszlam do wniosku, ze to taka mala mieszanka, po troszku z oboijga rodzicow. Przynajmniej na moje oko. uroczy chlopczyk z niego Elu!

Martusia głowa do góry pogadaj ze swoim facetem i postaw sprawe jasno ze albo cos sie zmieni albo papa czasami terapia wstrzasowa jest najlepsza:tak:
A co Lenki to sie w pierwszej chwili zdziwilam ze juz siedzi i taka duza jest a dopiero potem luknelam ze ona juz wkroczyla w 6 miesiac zycia;-)

BOMBOWE TE CIECIACZKI:-) ROSNA JAK NA DROZDZACH :tak: NIE TAK DAWNO MIALYSMY JE W BRZUCHU A TU PROSZE SA JUZ OBOK NAS NASZE SLONECZKA:-)

jak oglądam Wasze Aniołki to zawsze mam ochotę wrzucić tu swoją Amelcie :)
trzemu niby mam się krępować :)kilka zdjątek z ostatnich dni mojego cuda ;-)
taaaaaaka szczęśliwa

a tu uciekłam mamie z wycierania po kąpieli :)

i jeszcze z tatą

reklama
Do góry