reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
No a to mój Mateuszek...na drugim zdjęciu z tatusiem, a na pierwsze zdjęcie zrobiłam wczoraj.

o jej jaki od sliczny na tym pierwszym to wyszedl bosko, jakie ma cudne wloski dlugie, moj to taki lysolek jeszcze ;-) a to zdjecie jak spi Ci na ramieniu to identycznie jak moj, zawsze sie zastnawiam czy go szyja nie boli :-) mezus widze rozmarzony i milosc mu az uszami wyplywa, a Ty Kamila to niezla laska jestes :-) jak dlugo zapuszczalas wlosy?, mnie sie chyba nie uda takich wychodowac do slubu ;-)

aha jeszcze co do meza to pewnei zauroczyl Cie oczami i tymi dluuugimi rzesami :-) ze tez faceci maja czym pomachac a kobiety jakies tusze i inne cuda musza uzywac ;-)

Karlam , ty mnie poprostu zabiłaś tymi komplementami! Tyle na raz ...:-p
A jestes spostrzegawcza bardzo...jesli chodzi o męża, strzeliłas w sedno- oczy ma piękne...i w nich sie zakochałam:-)...i tez zawsze powtarzam to o tuszach, jak myśle o swoich marnych rzęsach...

A mały włoski ma owszem, ale ich wzrost nie nadąża za rośnięciem głowy i jakoś sie rozciągaja coraz bardziej po łepku...no i chyba wycierają się już trochę.

A ja laska to byłam 10 lat temu, hahaha. Teraz to bite 77 kilo żywej wagi. Po porodzie zamiast chudnąć to jeszcze 2 kilo mi wskoczyły...

Kamila śliczny ten Twój Mateuszek:-D:tak:
Mojej Martusi się włoski wytarły a rzęsy też ma bardzo długie:-D:cool2:;-)

URL]

reklama
Do góry