reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

aph dlugasne stopy po tacie wszyscy to zauwazaja :D to nie tylko to zdjecie.
Mam nadzieje ze wzrost tez po tacie odziedziczy bo inaczej bedzie karakan w kajakach :D

reklama
Ela Filipek to normalnie skóra z Ciebie zdjęta:tak:

Aniay ale ta twoja córcia drobniutka jak taka porcelanowa laleczka:tak:
Moje dziewczynki przy waszych bobaskach to są praktycznie łyse :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: mam nadzieję, ze kiedyś im te włosy urosną:laugh2:

urosna, urosna:) ja jak mala bylam, to tez lysolek ze mnie byl, a pozniej jak wlosy zaczely rosnac, to srosly strasznie szybko i bardzo mocne sa do dzisiaj.

oj Dziewczyny ale z nas szczęściary :) tyle strachu, obaw i czekania a teraz już nikt nie wspomina jak to czasem było ciężko w ciąży. Teraz taką nagrodę mamy :) Wszystkie aniołki słodkie i do schrupania :)
dawno nie było Amelci ;)
z misiem jako sposób przekabacenia jej tradycyjnie w inną stronę niż prawa! kilka dni temu

z tatusiem a jakże :)
i jeszcze jedno z przed tygodnia
i jeszcze jak sobie grucham :tak: :-D a co sobie będę żałować

A oto jak nasze maleństwo przybiera na wadze. Już 100 % normy :-)

Dziś kończy 2 miesiące i waży już 5 kg, a jej waga urodzeniowa to tylko 2250 g.

PS. Nasza malutka też ma na imię AMELKA :)

aniay- kochana biedroneczka!

Breta- wow! Pięć kilosków tylko przez dwa miesiące! Super!

asiorek- moja Ola powiedziała widząc twoją małą:" Jaka słodziusia!' zgadzam się z nią:tak: :-D

reklama
Do góry