reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Aniay za moimi poprzedniczkami powtórzę - super i jeszcze raz super.
A włosy Oliwki, ślicznie wyrosły. No i kimona ;-)

A teraz kilka nowych, dawałam już na Nk, ale tu też zobaczcie, która nie widziała...

dsc0106gs0.jpg

dsc0110yc6.jpg

oto Zosia, córka Szwagierki, wczoraj skończyła roczek
dsc0121gr0.jpg

A teraz będą akrobacje
dsc0127ow5.jpg

dsc0129et1.jpg

dsc0130xo1.jpg

dsc0133li6.jpg

i zasłużony odpoczynek
dsc0137xy2.jpg

reklama
Emi cudna jak zawsze,super jej loczki wystaja spod czapki a zdjecia super i jeszcze tak zielono na nich!! az milo sie oglada. A Zosia taki slodki cukiereczek z tymi dwoma perelkami na dole:tak:

Emi poprostu powalająco śliczna, w tym różowym stroju wygląda jak cukiereczek. I jaka już silna, jakoś sobie Olci nie wyobrażam żeby zawisła na samych rękach gdzieś, chociaż może poprostu nie miała jeszcze okazji.

Dziękujemy wszystkim za komplementy.

Dziękujemy

Martuchaa toż to są fotki z piątku, nie wiem jak u Ciebie na zachodzie, u mnie na południu jeszcze tak zielono. W końcu ciągle leje. W ogródku żółci się nawet mleczyk :tak:

Aniay a może Oli też by umiała, kto wie. Z tym, że Emi od zawsze była silna i akrobatycznie uzdolniona, chodzenie po ścianach zaraz opanuje.;-)

Lorien kocham cię za to, że fundujesz Nam zdjęcia Emilki, buźka dla Ciebie :*.
Cudnie jej loczki wystają spod czapeczki, a "zasłużony odpoczynek" istny aniołek :tak:.

Elu obejrzalam zdjecia Filipa. On jest niesamowity, a Wy macie wyjatkowy talent do robienia zdjec. Naprawde super. Gratuluje, sama chcialabym tak potrafic wylapywac te najlepsze momenty. :tak:

reklama
Do góry