reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tynka ... Twoje pannice prześliczne i przesłodkie :-):tak: bosko wyglądają na tej bliźniaczej ;-) huśtawce :tak:

Ania_Żywa ... Hanulka to samo prześliczna i przesłodka :-):tak:, brykę ma pierwsza klasa, no i wszyscy panowie z rusztowania jej :-D:-D

reklama
jak ja moglam przegapic moje dwie sliczne krolewny:-)
nie wiem jakim cudem ominelam ten watek:dry::sorry2:
no ale oczywiscie krolowa rusztowania boska tak jak jej mama;-):tak:

a ze zwiazkiem Nikus-Hania to ja pierwsze slysze:szok::szok:co prawda zawsze nam sie Hanula podobala ale zadnych swatow tu jeszcze nie bylo(tym bardziej ze ona zajeta)
a ja jestem zaborcza matka-tesiowa i swojego syna nikomu nie oddam:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::no2::rofl:

Kochana, mieszkanie Hania też zapewniła, nie pamiętasz:-D.
Teraz to on by musiał postarać się o jakiś samolot, bo mieszkanie i auto już jest:-D.
Sie zrobi kochana:-D... na razie w wersji miniaturowej, ale jest:-p:-D

I prosze nas tu na bok nie odstawiać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
...a ja jestem zaborcza matka-tesiowa i swojego syna nikomu nie oddam:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::no2::rofl:
No i problem z głowy:-p:-D;-)
Antosiowa ale sie nie martw:-pjakby co Marta tez jest posazna:-Dczy jak sie to pisze;-)nie ma co prawda auta ale motor;-)na poczatek moze byc,a domy ma nawet dwa:-Da nawet nie dom a zamek:tak::tak::-D
NAMIOT DLA DZIECI - ZAMEK, IGLO + TUNEL-NAJTANIEJ (391556318) - Aukcje internetowe Allegro
a poza tym juz kiedys byla Atnosiowi przypisana:-p:wściekła/y:
O ja cie nie pikole, jaka chata z tunelem:szok:
Jakie propozycje, proszą nas na gotowe, żyć nie umierać:-D

zartowalam;-) bedzie dziewczynka antosiowa:tak:
ja planuje drugiego chlopaka a trzecia dziewczynke dlatego tak ci przepowiadam:-)

Oj kobitki, ale się uśmiałam na wieczór :-D:-D:-D, wy myślicie, że one na dom czy furę lecą, przecież to musi być miłość ;-):-D:-D:-D. Dla zainteresowanych (chodzi mi o Emilkę Lorien) Nikuś ma identyczny domek jak Hanusia, a pojazdów rowerek trzykołowy :-p:cool2:;-) :-D.

Hanusia w doniczce bombowa :-D:tak::-D, no i sporo tych adoratorów ma, ale Żywa wcześniej pisałaś, że Ci się któryś z nich podoba :confused::eek:.
Wśród kwiatków urocza i mamą super :tak::-).

reklama
Torcik urodzinowy Sandruni

Prezent urodzinowy Sandruni od wyrodnych rodziców:-D

Taczka z gnojem;-):-D

Nowy Kubusiowy pokój dziewczynek

Do góry