reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

tynka Emilcia prawdziwa modelka a Tajka:-D:-D:-D:-D
kurcze debesciarskie to zdjecie:-D:-D bedzie musiala robic taka minke na kazdym wyjezdzie zagranicznym:-)

a fotka na nocnikach wypasiona, normalnie modelki:tak:

Laurcia za toprzeslodka jak zawsze i jaki ma fajny pojazd:tak:, kotek przeslodki ale sanczo panczas wymiata:-)
a fotka w podpisie przecudna - co za spojrzenie:rofl2:

reklama
Tynka po prostu nie mogę przestać się śmiać, rozwaliła mnie Tajka tym zdjęciem paszportowym. Emilka super minka - klasyk, a Taja :-):-):-):-):-):-):-):-)
muszę zapisać sobie numer tej strony, bo jak złapię smutki, to tu zaglądne.
Druga fotka na nocniczkach, też rewelka. Świetnie wyglądają damulki :rofl2:

Maju ależ Twoje mieszkanko wycackane w każdym calu, mniam. A córcia? Suuuper!

No nie Tynka nie moge przestac sie smiac. Zdjecia paszportowe super juz sobie wyobrazam mine fotografa jak robil te zdjecia. A na nocnikach po prostu rozwalaja i te butle w rekach poprostu cudo.:-D:-D:-D:-D:-D
A Laura slicznie wyglada i po plamach nie ma ani sladu super.:-)

Zdjęcia paszportowe pierwsza klasa ... szczególnie Natalki :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe co na granicy powiedziałby celnik jakby obejrzał jej paszport :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A bliźniacze nocnikowanie extra. Nie dość, że nocnikują, to jeszcze butelkują :-D:rofl2::-D:rofl2:

Laurka bosko wygląda jako kotek i jako Sanczo Panczas :tak::-D:rofl2::-D:tak:

Znów mi się humor poprawił, wyobraziłam sobie minę celnika oglądającego fotkę Tajki i próbującego odgadnąć czy to ona :-D:-D:-D:-D
normalnie Was kocham, wiecie?:-)

Tynka sikam po nogawkach i napatrzeć się nie mogę ;-):-):-D:rofl2::laugh2::rofl2:, jeszcze Was na granicy zatrzymają i będziesz musiała Natalkę do płaczu zmusić ;-):-D:-D:-D.
Jedzenie na kibelku, mniam :-D, zdjęcie rewelacyjne, a jakie wygodnicki te Twoje panny, na łóżeczkach wysiadują :szok::-D:-D:-D.

Maju, Laurka w roli Sanczo Panczas mnie rozbroiła :laugh2:, suuuuper i jako kotek prześliczna :tak:, jaka ona jest zawsze uśmiechnięta :tak::-).

Krynica Morska:
1. Ze strasznym piratem :growl:
2. Trochę morza :tak:
3. Czas nalać wodę do pluskania :cool2:
4. Wieczorna kąpiel :-p
5. Duuużo wody, to lubię :-)

(ogólnie wszędzie woda ;-):-D:-D:-D)

Załączniki

• P1050442.JPG
    P1050442.JPG
    147,2 KB · Wyświetleń: 72
  • P1050457.JPG