reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

tynka Emilcia prawdziwa modelka a Tajka:-D:-D:-D:-D
kurcze debesciarskie to zdjecie:-D:-D bedzie musiala robic taka minke na kazdym wyjezdzie zagranicznym:-)

a fotka na nocnikach wypasiona, normalnie modelki:tak:

Laurcia za toprzeslodka jak zawsze i jaki ma fajny pojazd:tak:, kotek przeslodki ale sanczo panczas wymiata:-)
a fotka w podpisie przecudna - co za spojrzenie:rofl2:

reklama
Tynka po prostu nie mogę przestać się śmiać, rozwaliła mnie Tajka tym zdjęciem paszportowym. Emilka super minka - klasyk, a Taja :-):-):-):-):-):-):-):-)
muszę zapisać sobie numer tej strony, bo jak złapię smutki, to tu zaglądne.
Druga fotka na nocniczkach, też rewelka. Świetnie wyglądają damulki :rofl2:

Maju ależ Twoje mieszkanko wycackane w każdym calu, mniam. A córcia? Suuuper!

No nie Tynka nie moge przestac sie smiac. Zdjecia paszportowe super juz sobie wyobrazam mine fotografa jak robil te zdjecia. A na nocnikach po prostu rozwalaja i te butle w rekach poprostu cudo.:-D:-D:-D:-D:-D
A Laura slicznie wyglada i po plamach nie ma ani sladu super.:-)

Zdjęcia paszportowe pierwsza klasa ... szczególnie Natalki :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe co na granicy powiedziałby celnik jakby obejrzał jej paszport :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A bliźniacze nocnikowanie extra. Nie dość, że nocnikują, to jeszcze butelkują :-D:rofl2::-D:rofl2:

Laurka bosko wygląda jako kotek i jako Sanczo Panczas :tak::-D:rofl2::-D:tak:

Znów mi się humor poprawił, wyobraziłam sobie minę celnika oglądającego fotkę Tajki i próbującego odgadnąć czy to ona :-D:-D:-D:-D
normalnie Was kocham, wiecie?:-)

Tynka sikam po nogawkach i napatrzeć się nie mogę ;-):-):-D:rofl2::laugh2::rofl2:, jeszcze Was na granicy zatrzymają i będziesz musiała Natalkę do płaczu zmusić ;-):-D:-D:-D.
Jedzenie na kibelku, mniam :-D, zdjęcie rewelacyjne, a jakie wygodnicki te Twoje panny, na łóżeczkach wysiadują :szok::-D:-D:-D.

Maju, Laurka w roli Sanczo Panczas mnie rozbroiła :laugh2:, suuuuper i jako kotek prześliczna :tak:, jaka ona jest zawsze uśmiechnięta :tak::-).

Krynica Morska:
1. Ze strasznym piratem :growl:
2. Trochę morza :tak:
3. Czas nalać wodę do pluskania :cool2:
4. Wieczorna kąpiel :-p
5. Duuużo wody, to lubię :-)

(ogólnie wszędzie woda ;-):-D:-D:-D)

Załączniki

• P1050442.JPG
    P1050442.JPG
    147,2 KB · Wyświetleń: 69
  • P1050457.JPG