reklama
Moniu ja już nie panuję nad jej włosami co jej uczeszę, to one i tak swojeToż to cała seria panny Emilii Cudna kobietka, uwielbiam jej włoski i minki
Kama83
Fanka BB :)
Cudna ta Laura,a wloski rzeczywiscie ma super.Jak ja bym chciala miec takie loki.
Hubercik strasznie wydorosla jak go ostatni raz widzialam na zdjeciach.Ja tez obcielam kiedys Dominikowi wlosy i teraz zastanawiam sie czy znowu mu nie obciac ale troche mi szkoda
Hubercik strasznie wydorosla jak go ostatni raz widzialam na zdjeciach.Ja tez obcielam kiedys Dominikowi wlosy i teraz zastanawiam sie czy znowu mu nie obciac ale troche mi szkoda
Jeżeli chodziło Ci o Emilkę to dziękujęCudna ta Laura,a wloski rzeczywiscie ma super.Jak ja bym chciala miec takie loki.
A takie loki sama chciałabym mieć
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Martucha wrzucilam na zamknietym ale specjalnie dla ciebie wstawie pare tutaj;-);-);-);-);-);-);-);-)
Dziewczynki Sorry za powtorke ale to specjalnie dla Martuchy (nie chcialo mi sie szukac innych)
Nie tylko dla Martuchy, dla mnie też, przyznaję, że Hubcia mam okazję pierwszy raz oglądać, a szkoda :-(, bo taki słodziutki z miasiaczkiem :*
Buziaczki dla wszystkich styczniaków-śliczniaków :**** :-)
Kama83
Fanka BB :)
Jeżeli chodziło Ci o Emilkę to dziękuję
A takie loki sama chciałabym mieć
Zawsze cos musze sknocic.Ale wlasnie chodzilo mi o Emilke.Mam nadzieje ze wybaczysz.
T
tynka
Gość
Hurtem: SUPER SUPER SUPER !;-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Nikuś ekstra i wcale nie wygląda na bladziutkiego, śpiące zdjęcie pierwsza klasa
Hubercik mały mezczyzna - bardzo wydorosłał
Emilka lokata świetna, włosy zabojcze, ale i tak zdjecia plenerowe świetne zwłaszcza łąka w mleczach
A ja prosze o kolejne zdjecia dzieciaczkow zwłaszcza tych dawno nie pokazywanych
Hubercik mały mezczyzna - bardzo wydorosłał
Emilka lokata świetna, włosy zabojcze, ale i tak zdjecia plenerowe świetne zwłaszcza łąka w mleczach
A ja prosze o kolejne zdjecia dzieciaczkow zwłaszcza tych dawno nie pokazywanych
reklama