reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

wszystkie zdjecia sliczne.
Michaś w szlafroczku ze szczoteczką do zebów słodki, bardzo podoba mi sie to zdjecie.
Julka z siastra w łózku schowane swietne, no i biedna Juleczka w szpitalu
Marysia - sliczna dziewczynka, a czy na zdjeciach jest razem z bratem?

reklama
Super fotki Geperty.
Xmamuśka :szok: ale mają zabawę :-D:-D:-D
Biedna Julcia taka pokłuta.

Karlam Michaś słodki, zdjęcie z Mamą super, ale moje ulubione - ze szczoteczką, taki słodki miś :tak:

Karlam ... Misiu boski i faktycznie to zdjęcie w szlafroczku z szczoteczką miodzio :-):tak:

Xmama ... jakie śliczne te Twoje dziewczyny :-):tak: i Julcia jaka już duża :tak:. Czekamy na dalsze zdjęcia :-).

Marysia ... cudna :-):tak:i super minki robi :tak:

ja tylko jestem w szoku, patrząc na Matiego. Tika, jak ty to robisz, że on tak ładnie je ten serek! U nas wszystko ląduje na głowie: talerzyki, miseczki, kubeczki a sztućce służą do czesania. Oczywiście dodam tak tylko dla formalności, że wszystko dookoła wyciapane. Parówka stanowi wyjątek- przykłada ją do ucha i mówi "alo, alo", bo kojarzy się z telefonem
Xandii ... kochana, rozczaruję Cię :sorry2:... to był trening "na sucho", czyli z pustym kubeczkiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p:laugh2::laugh2:... pełnego bym się jeszcze nie odważyła dać Matiemu, bo pewnie wszystko by wyglądało tak jak u Ciebie :-D:-D:-D ... więc sorrki ... ale to u nas TYLKO na zdjęciu tak ładnie wygląda :-D, a w rzeczywistości Mati preferuje ciągle jeszcze jedzenie rączkami :baffled::-D

reklama
Do góry