reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Musze sprobowac tej rady, juz wole zeby jezdzil na odkurzaczu niz zebym nie mogla spokojnie posprzatac:-D

Lorien znowu pomyslowosc twojej akrobatki mnie rozbraja hehe :-)

reklama
Dominis super i robi dokladnie tak jak Hubcio gdy tylko cos sie rozsypie i mowie ze trzeba posprzatac to biegnie do szafki i wyciaga szczotke i szufelke. A jak mu sie nudzi to idzie do szafki gdzie jest mop wyciaga go i daje mi zebym sprzatala a on sie wtedy cieszy.

Dominis super i robi dokladnie tak jak Hubcio gdy tylko cos sie rozsypie i mowie ze trzeba posprzatac to biegnie do szafki i wyciaga szczotke i szufelke. A jak mu sie nudzi to idzie do szafki gdzie jest mop wyciaga go i daje mi zebym sprzatala a on sie wtedy cieszy.
Antenka ... to się nazywa "dobra organizacja pracy" :-D:-D:-D ... słodko!!! ... no i to znaczy, że chłopak sobie w życiu poradzi :-D:tak:

haha. mega duze Ci sie marza, mnie tez zmalaly, albo moze niezmalaly tylko jakies takie "wiotkie" sie zrobily, a takie fajniutkie byly jak grejfruciki, a teraz chyba zamiast stanikow zaczne kupowac skarpetki:-D

:-D:-D:-D:-D:-D Przynajmniej zaoszczędzisz na stanikach :-D:blink::-D:blink:

Kama Dominik wygląda rewelacyjnie :tak::-D A coś mu wyszło na policzkach czy to rumieńce?

u mnie tez na widok odkurzacza histeria.. moge odkurzac tylko jak spi.. dobrze ze jest w miare cichy.. nawet jezdzenie nie pomaga.. próbowałam ale KUbus sie boi.. ciekawe czemu.. musiał sie kiedys wystraszyc ale zupełnie nie wiem kiedy bo tak do 5 mca było ok..

jako ze dawno nic sie na tymwatku nie dzialo to postanowilam troszke go odswierzyc
1. Julka jak jeszcze bylo troszke sniegu
2. nalesniki byly pyszne
3. a tu to nawet mi troszke zabki widac
4. ale jestem szczesliwa
5. ciocia ma fajnego kota, ale dobrze ze tata pilnuje

Załączniki

• P2150017.JPG
    P2150017.JPG
    719,7 KB · Wyświetleń: 30
  • P2160004.JPG
    P2160004.JPG
    725,7 KB · Wyświetleń: 32