reklama
Kama83
Fanka BB :)
Sliczna Hania,jednak najbardziej to zadroszcze jej tych podkrecanych rzes .Cudo.
Oskarek -jak on szybko rosnie,przystojniacha maly,bryka super . Teraz tylko wiosny trzeba i mozna smigac na spacery
Oskarek -jak on szybko rosnie,przystojniacha maly,bryka super . Teraz tylko wiosny trzeba i mozna smigac na spacery
M
MariaOla
Gość
Heeheehee Elexi rozbawiły mnie te fotki, widzę, że Oskarek nie zasiadł na kolanach Mikołaja, albo Mikołaj wolał ciebie wziąć ;-) i te okulary słoneczne ... no poprostu polewam ;-)
Oskarek świetny chłopak i do ciebie podobny .... pewnie stąd taki przystojniacha
Aaaa żeby nie było to ja też mam fotki z Mikołajem
(na ostatnim zdjęciu zdziwko Jeremiego na widok Mikołaja )
Oskarek świetny chłopak i do ciebie podobny .... pewnie stąd taki przystojniacha
Aaaa żeby nie było to ja też mam fotki z Mikołajem
(na ostatnim zdjęciu zdziwko Jeremiego na widok Mikołaja )
Załączniki
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
zdjecia dzieciaczkow super, wszystkie maluszki sa przesliczne i bardzo zdolne - w tym wieku prowadzic swoje wlasne samochody - nono to nie lada wyczyn. bardzo podobaja mi sie zdjecia mikolajkowe - bardzo na czasie:-):-) my niestety zdjec z mikolajem nie mamy - pewnie dlatego ze nas nie odwiedzil osobiscie, a tylko zostawil prezenty. ja tez sie pochwale moim malym skarbem
Załączniki
Elma
Małgosia
Ja wreszcie doczekałam;-) się przesłania zdjęć od kuzynek które towarzyszyły nam na spotkaniu z Mikołajem. Nasz Mikołaj z braku śniegu spóźnił się pół godziny ale przyjechał bryczką niestety nie mam zdjęć bo zapomniałam aparatu. Na szczęście kuzynki poratowały.
1. czekamy cierpliwie
2. echhh czy on na pewno przyjedzie
3. Ciociu gdzie on jest???
4. Czy to taki Pan z białym wąsem jak w telewizji???
5. Jeśli tak to chyba go widzę!!!!
1. czekamy cierpliwie
2. echhh czy on na pewno przyjedzie
3. Ciociu gdzie on jest???
4. Czy to taki Pan z białym wąsem jak w telewizji???
5. Jeśli tak to chyba go widzę!!!!
Załączniki
Elma
Małgosia
cd opowieści ...
6. ooooo jest!!!!
7. groźnie wygląda nie??
8. ale ja się nie bałam w końcu rozdaje prezenty to nie może być zły.... prawda???
9. no i pamiątkowe zdjęcie!
FINE ;-)
6. ooooo jest!!!!
7. groźnie wygląda nie??
8. ale ja się nie bałam w końcu rozdaje prezenty to nie może być zły.... prawda???
9. no i pamiątkowe zdjęcie!
FINE ;-)
Załączniki
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mariolka, jak miło Cię oglądać;-):-). Jeremi na trzeciej fotce - BOSKI:-)
Nadia super wygląda w tej mikołajowej pelerynce:-)
Nadia super wygląda w tej mikołajowej pelerynce:-)
Elma
Małgosia
Dziękujemy!
Mama Chrzestna zafundował Młodej to mikołajowe ponczo. :-)
Mama Chrzestna zafundował Młodej to mikołajowe ponczo. :-)
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Mariolka ... fotki super no i Mikołaj naprawdę boski ... jak prawdziwy ;-)... bomba!!! ... no i musiał mieć coś w sobie, bo i Jeremi i mamusia wyglądają na baaaaaardzo zadowolonych na jego kolanach
Aaga ... jaka Julcia już duża i jak ślicznie się uśmiecha :-) no i te błękitne oczki ... cud miód
Elma ... no z Nadusi to mała elegantka w tym ponczo ... taka mała lady ... jak zawsze zresztą :-). Śliczne foteczki!!!
Aaga ... jaka Julcia już duża i jak ślicznie się uśmiecha :-) no i te błękitne oczki ... cud miód
Elma ... no z Nadusi to mała elegantka w tym ponczo ... taka mała lady ... jak zawsze zresztą :-). Śliczne foteczki!!!
Podziel się: