reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antoś to faktycznie ma uśmiech od ucha do ucha :tak: Fajne chłopaczysko z niego ;-)

Aniay, zdjęcia śliczne a Różowa Księżniczka przecudna. I co z tego że kruszynka, ale jaka piękna:tak::-).

Aniay ... zgadzam się w 100% z MamąAntosia ... Oliwcia wygląda bajecznie w tej różowo-białej sukni ... no i w ogóle cudna z niej dziewczynka :-):tak:

Ja się pod tym podpisuję ;-) Aniu, Oliwcia jest chyba do ciebie podobna co?

reklama
Ja takze zamieszcze pare zdjec Dominika,a jutro jak przegram do kompa to zamieszcze zdjecia ze chrzcin:tak:.

1-z dziadkiem
2-z babcia
3-z kuzynkiem Filipem
4-na spacerze
5-w garniturku do chrzcin

Oliwka .... sliczna panna-kruszynka i ten motor ;-):-D:-D

Oskarku ... jesteś piękny jak zawsze :tak: jak smakuje jedzonko w nowym krzesełku ?

Dominik ... Wow ale garnitur ... fiu fiu ;-)

Jezu wreszcie nadrobilam zdjecia.................za rok w wakacje jakis limit trzeba wprowadzic .......bo nawet czlowiek spokojnie wypoczac nie moze bo sie zaleglosciami martwi;-)
no to teraz pora na nasze wakacyjne wpsomnienia
emilka w piaskownicy w Okunince
dsc1159xq3.jpg

tak mi wesolo

dsc1182dc2.jpg

i jeszcze zachod slonca nad jeziorkiem
dsc1278fj5.jpg

rodzinka w wodzie
dsc1349qe8.jpg

mama i Taja ( tak ja Emila ochrzcila i sie przyjelo)
dsc1580en3.jpg

dziewczyny w kojcu
dsc1629sd9.jpg
dsc1721oy8.jpg

a tak sie slodko spalo

a tak ekonomicznie podrozowalo gdy nozki bolaly
dsc1728wc1.jpg

no i pozegnania nadszedl czas............
dsc1748cd5.jpg

reklama
Tynka, my za rok się wybieramy do Okuninki, w tym nie było okazji:no:. Mam nadzieję że za rok się spotkamy:tak:.
Świetne zdjęcia, dziewczynki szczęśliwe i uśmiechnięte:-).

Do góry