reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
nowe_01.jpg

nowe_02.jpg

nowe_03.jpg

nowe_04.jpg

nowe_05.jpg

nowe_06.jpg

nowe_07.jpg

nowe_08.jpg

Hania jest sliczna:happy:
Filip chłop jak dąb:-)

To moje córy z sąsiadką Natalką, między każdą z nich jest pół roku różnicy;-)

Wszystkie dzieci śliczne:tak:. Filip ma bardzo duże ładne oczka. Swoją drogą to gdybym urodziła chłopca to byłby właśnie Filip:-). Skakanka, Twoje córcie są prześliczne, Natalka też;-).

MamoAntosia, może najpierw pokażesz Hanie synkowi i sprawdzisz reakcję? Bo co będzie jak mu się nie spodoba:-D:-D:-D:-D:-D.

Hania jest urocza :tak:, Filipek bombowy - jakie on ma duże oczka :szok::-D, a dziewczynki Skakanki są podobne do mamusi (tak mi się przynajmniej wydaje) :tak:

Szukałam swojego zdjęcia sam na sam i niestety nie znalałzam :no: Ostatnio miałam robione na ślubie :tak: Za to znalazłam zdjęcie Witka z 10 marca. Ma tu zarąbiastą minę ;-):-D

Monika haha faktycznie:-D;-)a ztym podobienstwem to co ja twierdze;-) to Martusia jest do mnie podobna a Natalka nie;-) haha

reklama
Skakanka ... córcie masz śliczniusie :tak:... jakby co to weź pod uwagę kandydaturę naszego Mateuszka na kawalera dla swoich panienek ... bo widzę, że tu już niektóre mamusie zaczynają dzieciaczki swatać :-D;-)

Elżbietka - Filipek jest słodziaśny i to baaaardzo :-):tak:

Do góry