reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Marthusia zdjęcie z kotkiem jest naprawdę super:-).

MamoAntosia Twój synuś to kawał mężczyzny, w dużej wannie już, no no:-). Ja też chciałam przenieść Hanię do dużej wanny, ale się bałam. Nie wiedziałam, że istnieje w ogóle takie fajne krzesełko:-).

reklama
Takie było chyba tylko jedno, ale są inne, podobne:-). Daj znać jak coś znajdziesz:tak:

Krzesełko do kąpieli super sprawa:tak:, ale nie sądziłam, że takie drogie:szok:. Znalazłam kilka, ten nowy, cena taka średnia:
FOTELIK FOTEL DO KĄPIELI FLIPPER+TERMOMETR+W.Wody (221110030) - Aukcje internetowe Allegro

Używane trochę tańsze, ale cena minimalna i tak nie została osiągnięta...
AQUABABY -Wygodne krzesełko do kąpieli (221628830) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba rozejrze się u nas w sklepach, może taki fotelik gdzieś znajdę, bo powiem szczerze, że chyba praktyczny to on jest, co?

Krzesełko do kąpieli super sprawa:tak:, ale nie sądziłam, że takie drogie:szok:. Znalazłam kilka, ten nowy, cena taka średnia:
FOTELIK FOTEL DO KĄPIELI FLIPPER+TERMOMETR+W.Wody (221110030) - Aukcje internetowe Allegro

Używane trochę tańsze, ale cena minimalna i tak nie została osiągnięta...
AQUABABY -Wygodne krzesełko do kąpieli (221628830) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba rozejrze się u nas w sklepach, może taki fotelik gdzieś znajdę, bo powiem szczerze, że chyba praktyczny to on jest, co?
Ja kupiłam używany w bardzo dobrym stanie, bo 90 zł za taki kawałek plastiku to trochę dużo. A praktyczny bardzo, bo nie boję się już odwrócić na moment jak kąpię go sama.

Ja też mam taki fotelik w domu, ale jeszcze go nie używałam, bo Witek jeszcze sam nie siedzi. A wydaje mi się, że lepiej by dziecko samodzielnie umiało siedzieć jak się go wkłada do takiego urządzonka. Co sądzicie?

reklama
Ja też mam taki fotelik w domu, ale jeszcze go nie używałam, bo Witek jeszcze sam nie siedzi. A wydaje mi się, że lepiej by dziecko samodzielnie umiało siedzieć jak się go wkłada do takiego urządzonka. Co sądzicie?
No chyba lepiej poczekać, bo jak sam nie siedzi to może plecki będą mu się męczyć i będzie przechylał się na boki. Ale możesz spróbować włożyć Witka tak na sucho i zobaczyć jak będzie sobie radził.

Do góry