reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Jestem w szoku :szok: Przeglądałam zdjęcia Witka i doszłam do wniosku, że synek bardzo się zmienił porównując fotki robione krótko po urodzeniu i zrobione ostatnio. Zobaczcie same.

7 dniowy Wituś :-D

Dwa miesiące później

I bardziej aktualne - Witek w 6 m.ż.

dziewczny piękne!
chłopcy przystojni!

rzeczywiście się zmienil, ale jak ja oglądam mojego Oskarka fotki to jak samo mi się wydaje
że to nie to samo dziecko!

oki, udało mi się zgrać z aparatu nową partię zdjęć, więc też się pochwalę moimi dziewczynami, a co!:-D Na poczatek moja małpka w kąpieli, czyli Ola myjąca włosy- gogle niezbędne, żeby się nie darła, że jej szampon wleciał do oczków:-D:-D:-D

Załączniki

• SV100794.JPG
    SV100794.JPG
    182,4 KB · Wyświetleń: 36
Ja też mam pełno nowych zdjęć, ale jakoś nie wychodzi mi to wklejanie:wściekła/y:. nie wiem, jak wkleić takie ładne duże zdjęcie a jak wklejam małe to mi sie coś zacina i za każdym razem rezygnuje:wściekła/y:. Taki już ze mnie nerwus:-D. Wszystkie dzieciaczki oczywiście piękne! Rodzicom gratuluję ślicznych pociech:-).

reklama
oki, udało mi się zgrać z aparatu nową partię zdjęć, więc też się pochwalę moimi dziewczynami, a co!:-D Na poczatek moja małpka w kąpieli, czyli Ola myjąca włosy- gogle niezbędne, żeby się nie darła, że jej szampon wleciał do oczków:-D:-D:-D

Pomysł rewelka jutro kupie gogle bo Sandrunia odstawia taki cyrk jak płuczemy głowe że cała klatka słyszy:szok:

Do góry