reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

No to mamy kolejnego pływaka :tak: Oskarek jest bombowy :-D
Antoś to mały akrobata, a Michaś jak zwykle powalający ;-) Ale z niego luzak. Karlam czy te pozostałe dzieci też są ze stycznia?
Tynka Emilka jest przepiękna, taka mała dama, a Natalka to niezła blond laseczka ;-):-D

reklama
Ale Antoś pięknie siedzi :szok::-D:-D:-D:-D:-D

Jak byliśmy w niedzielę nad jeziorem to Witek z zapałem oglądał sobie mieniącą się wodę i zastanawiał się co inny ludzie robią w tej wodzie ;-)

Dziewczynki śliczne-male panienki
duzo kawalerwo -będą mialy z czego wybierac :)
Witus super, Antos akrobata, Filipek i Michas wygladaja na duzo straszych

w imieniu Oskarka i swoim dziekujemy za mile slowa,
chodzimy na basen do Katowic, bo teraz jestesmy na Jurze Krakowsko -Częstochowskiej u dzidkow na wakacjach
Oskarek ma tu njalepiej, cieplo, calymi dniami na podwórku, basenik, las sosnowy i swieże powietrze
ponizej zdjecia jego wlasnego baseniku :)

Oskarek na tym trzecim zdjęciu wygląda jakby non stop siedzial w wodzie, tak mu tam dobrze ;-) A na ostatniej fotce świetną ma parasolkę nad głową ;-):-D:rofl2::-D:rofl2:

rzeczywiscie, tej parasolki wczesniej nie zauwazylam :) fajnie wyglada
w wode rzeczywiscie uwielbi i najchętniej by nie wychodzil
stad byl pomysl z ta szkola plywania dla niemowlat

Witus ma zabujcze spojrzenie, piekne oczy! zakochac sie można!

No to mamy kolejnego pływaka :tak: Oskarek jest bombowy :-D
Antoś to mały akrobata, a Michaś jak zwykle powalający ;-) Ale z niego luzak. Karlam czy te pozostałe dzieci też są ze stycznia?
Tynka Emilka jest przepiękna, taka mała dama, a Natalka to niezła blond laseczka ;-):-D

po lewej jest Dominik urodzony 30 stycznia ;-) a po srodku MIkolaj z 8 grudnia:-)

reklama
Tak sobie oglądam te zdjęcia oglądam, a że dawno mnie nie było to troszkę mi się ich uzbierało. I tak sobie myślę i myślę, że muszę napisać o Michasiu to, o Antosiu tamto, o dziewczynkach tynki siamto i jeszcze o Witku i o Oskarku i o Filipku i o ....... No i jak doszłam do końca czytania to zapomniałam wszystko co miałam napisać. Tak więc ogólnie: jestem pod wrażeniem, dzieci cudne, aż się ciepło w serduszku robi jak się ogląda te uśmiechnięte buzie, Mamusie zadowolone (oby tak dalej), a zdjecia zrobione z artystycznym zacięciem. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry