reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tynka córcie cudne:tak::-)
Aniay z Oliwci to taka mała delikatna dama:tak::-)
Agnieszka Twoja córcia ma cudne oczęta:tak::rofl2:
Skakanka super siostry:tak:

reklama
Wszystkie dzidziusie sa piekne:tak:

Tynka i skakanka-cory sa cudne i jakie kochajace sie rodzenstwo;-):-p
Aniay-Oliwka coraz piekniejsza sie robi,taka malutka ksiezniczka:tak:
agnieszka-po kim twoja coreczka ma takie piekne oczy?

Troszke Dominika

Karlam - zdjęcia śliiiiiiczne :-) najbardziej podoba mi się trzecie, na którym Michaś tak mądrze patrzy na swije odbicie w lustrze i zdjęcie w podpisie jest ... do schrupania :tak::-);-)

Oj, ale dużo tych nowych fotek. Nie będę się rozdrabniać, wszystkie zdjęcia obejrzałam i jestem pełna podziwu dla urody i umiejętności tych styczniowych berbeci ;-):tak::-D Całuski dla nich wszystkich ;-)

reklama
Do góry