reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Marita maly jest boski ;-)

ja dzisiaj nacykalam mlodemu jak stoi i jedno tak mi sie szczegolnie podoba bo fajnei widac zeby hehhe :-)

potem zapodam jeszcze filmik :)

reklama

Mamusie styczniowe - dziękujemy za miłe słowa :-).

jeja normalnie lepiej nic nie pisze bo Michalek sie obrazi ;-)

Karlam - ja też po tajniacku ;-)piszę posty na tym wątku, żeby Mateuszkowi przypadkiem nie "podpaść" :-D;-):-D:laugh2:, a nie mogę powstrzymać się od zachwytów widząc te wszystkie śliczne styczniowe pocieszki :tak::-):tak:.
Zdjęcia Michasia "na stojaka" REWELACJA":tak:, a to ostatnie jak stoi i przemawia z tą łapką do cioć forumowych i swoich rówieśników mnie po prostu powaliło ... jest rozkoszne :-):-D:tak:!!!!!!

Marita21 - Błażejek jest słodziutki :tak::-).

Karlam Michas niedlugo bedzie sam wychodzil z tego luzeczka:-):-). Zdjatka super. Zazdroszcze Michasiowi tych zabkow bo ja juz nie moge sie diczekac.
Marita Blazejek jest cudny i widze ze tez ulubiona pozycja jest brzuszek:tak:.

jejciu, super bobaski. Ucałujcie je mocno!

a to nasz Filipek :-)
filip_04.jpg

filip_07.jpg

filip_12.jpg

filip_16.jpg

filip_19.jpg

filip_24.jpg

filip_26.jpg

filip_30.jpg

więcej jak zwykle na stronie Filipa

Karlam1-Michalek jest poprostu boski:-D.ostatnie zdjecie jest cudowne:tak:

Elzbietka-Filipek widze robi postepy na basenie,chyba wszedzie musisz za nim chodzic,bo nawet pod lozeczko ci wejdzie:-D i jaki duzy juz jest:szok:

Błażejek jest mniam mniam :tak:

Elu Filipek pływa jak zawodowiec ;-) A to zdjęcie w tej pianie jest boskie :-D

Michaś śliczne masz zębiska ;-)

Elżbietka - zdjęcia Filipka są świetne :-). To w pianie ..... i to pod łóżeczkiem .... i to z ogóraskiem - wręcz wyborne :-D:tak: ... no nie mówię już o tych zawodowego pływaka. Śliczny chłopczyk z niego :-):tak:

reklama
Karlam zdjecia Michasia rewelacja:tak: Gdybym niezobaczyla to bym chyba nieuwierzyla:no:;-)

A Filipek pod łużeczkiem mój faworyt:tak::-)

Troszkę nas :-D

My jeszcze przed ślubem

Shot with DSC-W55
Sandrunia

Shot with DSC-W55
Jeden z naszych prezentów ślubnych:tak: Złota rybka żeby spełniła nasze 3 życzenia:rofl2:

Shot with DSC-W55
Sandruna zajobek:rofl2:

Shot with DSC-W55
Panieneczki

Shot with DSC-W55

Do góry