reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ELU ..... zamknij ten wątek dla gapiów .... to już postanowione głosami stycznióweczek :-)

a może jeszcze jakieś ukryte mamuśki się odważą ujawnić jak Titka :-D

MariaOla - haahaahaahaa :rofl2::-D :rofl2:to jest świetne :-D baaaardzo mi się spodobało to co napisałaś, zresztą ..... ile razy ja się uśmiałam czytając Twoje posty :tak::-D:tak::-D

reklama
Titka ... no widzisz .... a nam nie dane było zobaczyć twojej uśmiechnętej buźki ;-)

Karola .... pamiętamy ... pamiętamy :-D:-D:-D

1 Próba zdjęcia do paszportu
2 radzimy sobie z ząbkowaniem
3 ukochany bączek
4 na macie
5 i bąk jeszcze raz
6 kochany syn
7 apetyt

kasiulka0901 - Roszek Groszek jesl słodziuśny :-) :-) ... a jakie śliczne ma oczęta :tak::-):tak:.

Karola2007 - tak mi się coś wydawało, że to pył Twój pomysł :tak:.

MariaOla - widzisz, widzisz???? ... jak zadziałało to co wczoraj w poście napisałaś ;-)... od razu mamy dzisiaj nową styczniową mamusie :-D:-D

o widzisz MariaOlka wiedziałam że mi kogoś przypomina Roszek ale nie mogłam skojarzyć :tak: teraz już wiem :-) Kasiulka zdjęcia cudne - a mówią że nie można ładnie wyglądac na zdjęciach do dokumentów :-p a tu proszę Roszek debeściak :tak::-D

reklama
Do góry