reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzieciaczki super
Xmamuska z dziewczyn to niezle laski beda:cool2:
Kamilala moze ten wrzask to dobry znak bo moje dziewczyny na chrzcie byly grzeczne normlanie aniolki a teraz dopiero z nich diabelek wychodzi rozki maja jak sie patrzy:-p

reklama
Dziękuję cioteczki :-)

Kama .... Jeremi jest taki "smukły" ;-) no i nie ma po kim być BYK. bo my z mężem malutcy jesteśmy. Waży ok 7500g i dobija do 70 cm, więc nie jest źle :-)
aA pomyliłaś płeć (jeśli dobrze złapałam), pewnie dlatego, że zobaczyłaś Jeremiego w kolczykach :laugh2:

Karlam .... ta moja chusta to poprostu 5 kilometrów materiału :szok: mam do tego instruktaż wiązania - opasłe tomisko :laugh2: Ale nie używam jej często, bo jest mega gorąco :cool2: W zasadzie miałam Jeremiego w niej kilka razy .... Najlepiej się sprawdza na krótkie wyskoki do sklepu czy na jakiś wyjazd na spacerek do parku, bo gondola się nie bardzo mieści w samochodzie, ale może dziś wyciągnę spacerówkę ... chyba już pora, bo zauważyłam, że wasze szkraby już się w takich wożą

Monika .... Wituś ma piekne oczęta ... ale pewnie wszyscy ci to mówią

MariaOla Dziękuję w imieniu Witka :-D Mówią nam, że urodę ma taką delikatną, prawie dziewczęcą, ale o samych oczkach nic nie mówią. Ale one mi się też bardzo podobają. Zresztą cały mi się podoba aż mogłabym go zeżreć :laugh2::-D

MariaOla-rzeczywiscie pomylilam plec i az wstyd sie przyznac:sorry:,ale sadze ze kazdemu zdarzaja sie pomylki i mi wybaczysz:tak:

Monika77-widze ze twoj witus takze wedruje po lozeczku,ale chyba kazda to teraz przezywa:tak:

To sa najnowsze zdjecia Dominika;

loozik Kama :-) nie stresuj się tym .... przecież takie maleństwa to ciężko często określić, czy to chłopak czy dziewczyna ;-)

Tynka Masz rację. Mogę tk nad nim stać i się w niego wpatrywać całymi godzinami :tak: A jakie minki przez sen robi. Hihihihi

Kama Dominik to już duży facet. Pięknie siedzi w tej huśtawce. Szkoda tylko, że macie balkon murowany (o ile to balkon) a nie z pręcikami, przez które Dominik mógłby oglądać świat.

reklama
Kolejna porcja zdjec Dominika:-)

1,2-tata uklada nowe fryzury
3-sam siedze

Sliczny chłopczyk z Dominiczka a jak ładnie sam siedzi :tak: Kircze jak tak patrze na zdjęcia Waszych dzieciaczków jak ładnie same siedzą to aż się martwie o moją Julcię bo ona nawet chwilki jeszcze sama nieusiedz :no: łepek jej lata jak pijaczkowi:tak::-(

Do góry