reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
To masz super męża. Mojego dzisiaj nie było. Pojechał za Lublin pokaz fajerwerkowy robić. Ale nawet jak jest to zagonić go sprzątania trudno.

Mój też nie zawsze taki skory do sprzątania, ale chciał sobie dzisiaj popić z kumplami i chyba chciał się wkupić w me łaski, żebym nosem nie kręciła, że wszystko na mojej głowie :-D. Cwaniaczek jeden :tak:

fajne te nasze dzidzie :-) aryan ma ciemna karnacje po tatusiu:-p mama tez by chciala taka:-Dale coz nie jest mi to dane:cool2:

Boskie sa te nasze Styczniowe Dzieciaczki.
Karola Aryanek w tej wannie na strasznie duzego wyglada. Jakbymn nie wiedziala ile ma, to pewnie dalabym mu kolo roczku. :tak:

Karola Arianek sliczny, mam pytanko, czy ty go czesto sadzasz? czy on juz sam umie usiasc? bo ja Michasia to boje sie sadzac na dluzej a na jednym zdjeciu widzialam maluszka w spacerowce;-) no i ten wynalazek w wannie jest super ;-)

MamaAntosia na tym zdjeciu gdzie Antos spi na brzuszku to kropka w kropke jak Michas, kurcze po pijanemu to moze bym nawet pomyslala ze to moje dziecie hehehe

a no wlasnie ostatnio Michalek sam sie uklada do spania wlasnie na brzuszku :-)

JAK GO POLOZE TO SAM SIE PODNOSI I SIADA :-) NA REKACH W POZYCJI LEZACEJ TEZ JUZ NIE ULEZY PODNOSI SIE:tak:NIE TAK CZESTO GO SADZAM NA LOZKU TEZ POLEZY ALE TYLKO JAK WISZA NAD NIM JAKIES ZABAWKI;-)

reklama
Karola to super, a jak siada? z brzuszka czyz lokcia? i tak trzyma juz rownowage siedzac? czy musi sie o cos opierac? bo moj to leci na boki lub do przodu, no i siada z lokcia ale tylko wtedy gdy mu podam reke i sie podciagnie.

Do góry