reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Jak tylko mi zalaczy zdjecia do galerii to je wrzuce :D
sposob na brzuszkowanie :D
normal_2007_06~2.jpeg

U kumpeli w luzeczku
normal_2007_06.jpeg

na hustawce
normal_2007_06~4.jpeg

Z Marysia ktora jest od oliwci mlodsza i wieksza :D
normal_2007_06~0.jpeg

Najcodowniejsze zdjecie ostatnich dnim normalnie sliczne *_*
normal_2007_06~1.jpeg

Usmiech do ciotki marleny (ale zraz potem znowu byl ryk)
normal_2007_06~3.jpeg

A na tym zdjeciu najlepiej widac roznice miedzy Oliwia i Marysia. Marysia zaczepiala Oliwcie ktora jej praktycznie nie zauwazala
normal_2007_06~5.jpeg

reklama
aniay super zdjęcia. widzę, że Oliwci też włoski się tak śmiesznie wytarły jak Filipowi - na potylicy prawie łyso ale za to zachodzą na kark. Mój synio ma już je tam tak długie, że chyba zacznę mu zaczesywać je na czoło.:-)

fogia dzieki, akurat nie wytarly sie tylko sa takiego koloru ze z tej perspektywy ichnie widac, ale one caly czas tam sa, moze malo ale sa :p

A to było robione w Dniu Matki :-D
1. Smacznie śpi na działce
2. Buziak w nos taty ;-) ( a mi nie chciał dać buziaka :-()
3. Wituś przy poidle :-D
4. Śpiący piesek na uwięzi ;-)

Monika77-prawdziwy przystojniak ci rosnie:-D.
Fogia-moj Dominik takze ma wytarte wloski z tylu.W tej chwili mu odrastaja i wyglada jak maly irokez:-D
Aniay-Oliwka robi sie coraz ladniejsza.Za niedlugo bedzie ci chlopakow sprowadzac:tak:
To najnowsze zdjecia Dominika;

tyle tu ślicznych dzieciaczków, ze postanowilam i swojego pokazac :tak:

no to znowu troszkę mojego bohatera :-)

robimy z tatusiem ciasto :-D
a (1).JPG

a (4).JPG

a (5).JPG

już prawie sam pływam
a (3).JPG

a (2).JPG

leżakuję sobie na macie
a (6).JPG

mama myślała że ja śpie:-D
a (7).JPG

i jeszcze 2 filmiki z basenu, przepraszam za jakosc, mało ze kręcone aparatem foto, to jeszcze konwertowane

Filip na basenie

pływam sobie na kółeczku :-)

reklama
Do góry