reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
O to,że wielkość brzucha jest sprawą indywidualną. I dlatego nie powinno się porównywac brzuszków na wielkość i mówić np . ja w 25 tyg mam większy brzuch niz ty:-). Dla mnie mój brzunio może już nie rosnąć - to nie ważne. Ważne, że czuje ruchy dzidzi

Aaa:-p juz rozumiem:-) myslałam ze nawiązujesz do tego co napisalam o wysokosci dna macicy:-p i nie bardzo widzialam tam cos o tym:laugh2: zamotana jestem dzis:-p

Dno macicy w 20 tyg sięga pępka. Póżniej co tydzień rosnie o 1cm - tak wyczytałam:-)Ja licząc od zapłodnienia jstem w ciąży 20 tyg i 4 dni

Wybaczcie jakość, ale mam złom zamiast aparatu i lampla nie działa, stąd poruszenia..ale najważniejsze widać, hihi!
24 tydzień

tutaj w ubraniu
aaaa0004cw7.jpg

a tu już brzucho gołe
aaaa0006ei2.jpg

aaaa0009hy1.jpg

Niepotrzbnie!
musze wkońcu swój brzucholek wkleić ale zrobie to aparatem z telefonu jutro!!!musze sie zmobilizować!!!:-D

reklama
Naur super sexi mama z ciebie, naprawde.Ladna buzia i z tego co widze, to tez masz ciemna karnacje:tak: , sliczny brzuszek a namiotow o ktorych piszesz cos nie widac:eek::confused:

Do góry