reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
śliczne dzieciaczki :-)
Słodki Wasz Tymuś
A Strzyga jak podglądam wyglądasz dokładnie jak ja czyli jak śmierć na chorągwii matko kiedy my będziemy różowiutkie cery bez zasiniaczonych, podpuchniętych oczu?
Jejuś Pati, Joastyna ależ super bąbelki- piękne te nasze dzidziusie są...ech
A Strzyga jak podglądam wyglądasz dokładnie jak ja czyli jak śmierć na chorągwii matko kiedy my będziemy różowiutkie cery bez zasiniaczonych, podpuchniętych oczu?
Jejuś Pati, Joastyna ależ super bąbelki- piękne te nasze dzidziusie są...ech
Dorotka_23
Dzieciaki są boskie - zimą kwiaty nie rosną to żeby zachować równowagę natura dostarcza nam pięknych dzieci
"Śmierć na chorągwii":-)
Ja usłyszałam "trup na urlopie" i "wielki tydzień", ale co mi tam, jest przecież podkład, jest róż do policzków
"Śmierć na chorągwii":-)
Ja usłyszałam "trup na urlopie" i "wielki tydzień", ale co mi tam, jest przecież podkład, jest róż do policzków
Alice_1
Joustyna, Megi ale słodziaszki do schrupania te Wasze Chłopaki
Strzyga taki ten Wasz Tymek duży, że już przawie w całej wanience się mieści, chyba urósł
Strzyga taki ten Wasz Tymek duży, że już przawie w całej wanience się mieści, chyba urósł
Asiuk - ja dla świętego spokoju nie patrzę w lustra A słyszałam jeszcze, że jak "z krzyża zdjęta"
Dorota - o, to to. Gdzieś spod pieluch się wygrzebie
Alice - też mam takie wrażenie Czekam na ważenie i mierzenie i coś mi mówi, że wyniki mnie zaskoczą
Dorota - o, to to. Gdzieś spod pieluch się wygrzebie
Alice - też mam takie wrażenie Czekam na ważenie i mierzenie i coś mi mówi, że wyniki mnie zaskoczą
reklama