reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych styczniowych pociech :)

DSC09988.jpgDSC09999.jpgcórcia Lena

reklama
Mama Lenka jest prześliczna :tak:A napisz proszę, jak zachowuje się Twoja córka w stosunku do maleńkiej? Bo w sumie to jest już dorosła kobieta, która sama mogłaby mieć dziecko ;-)
Pozdrawiam

Mama piękna jest Lenka! Dopiero jak się widzi Wasze maleństwa na zdjęciach można sobie uświadomić że to takie malutkie dzieci ;D

A mi się wydaje, ze nawet na zdjęciach tego nie widać, Ja dopiero, jak pierwszy raz zobaczyłam z bliska synka uświadomiłam sobie, jakie to maleństwo - moje pierwsze skojarzenie "o matko! Toż on niewiele większy od duzego kurczaka!!:szok:" - miał 3150 i 57cm, ale w zyiu bym nie przypuszczała, ze noworodek jest taki malusi

reklama
Do góry