reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych styczniowych pociech :)

tak na dobrą sprawę to jakoś mało nas zostało,tych co jeszcze nie urodziły:)

wcale nie tak mało .... ja na liście państwa Strzygów ;) naliczyłam chyba 38 dziewczyn oczekujących ... mówię o tych co kojarzę bardziej lub mniej, bo niektórych to poza tą listą chyba nigdy na bb nie widziałam .... 38 + elastico :-p

reklama
miałam na myśli te co się jakoś udzielają. ja 3/4 z tej listy to nie kojarzę. powinna być jeszcze jedna lista,taka "nasza" :)

a elastico to akurat pamiętam :D

cudna Juleczka i powiem Wam, że teraz ja patrzę na te dzieci to każde się wydaje inne, indywidualne, wcześniej wszystkie były takie same :-)

Zdjęcie090.jpgZdjęcie101.jpgTo może ja wstawię najnowsze zdjęcia Kacperka:) Robione tuż po powrocie do domku czyli wczoraj i dziś:)

reklama
Do góry