reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Madzikm, doczekasz sie i to niedlugo :) I bedziesz stekac jak ja przy myciu glowy i zakladaniu butow ;)

A to my wczoraj, czyli na poczstku 20tyg :) Zobacz załącznik 592908

Ale cuuuudo brzuszek:szok: No jak mój tak nie urośnie do początku 20 tygodnia (czyli ma dwa tygodnie z małym haczkiem), to się na tego mojego bzebzola w środku śmiertelnie obrażę. O!!!:tak::tak:

A co do mycia głowy, to od kiedy jestem w ciąży już się nie pochylam nad wanną. Mam krótkie i muszę myć codziennie, więc włażę cała pod prysznic i mam 2w1.
Natomiast chętnie bym postękała przy zakładaniu bucików :-D:-D

A to moj brzusio!
Oczywiscie w naprawde marnej jakosci. ale cos widac!

Zobacz załącznik 592917Zobacz załącznik 592918

Pięknie wystaje madziolina_p:tak::tak:

a teraz popatrzcie na brzuszki na początku i powiedzcie, że nie rosną :D :D :D

A rosną???:szok::szok:;-);-):-D:-D

Ale cuuuudo brzuszek:szok: No jak mój tak nie urośnie do początku 20 tygodnia (czyli ma dwa tygodnie z małym haczkiem), to się na tego mojego bzebzola w środku śmiertelnie obrażę. O!!!:tak::tak:

A co do mycia głowy, to od kiedy jestem w ciąży już się nie pochylam nad wanną. Mam krótkie i muszę myć codziennie, więc włażę cała pod prysznic i mam 2w1.
Natomiast chętnie bym postękała przy zakładaniu bucików :-D:-D

Pięknie wystaje madziolina_p:tak::tak:

A rosną???:szok::szok:;-);-):-D:-D

a ty się łudzisz, że twój nie? ;P

Piękne brzuszki, teraz to już w oczach rosną :tak:
Pewnie nawet te dziewczyny, które pisały że u nich nic nie widać mają już małe wypukłości :-)

Cześć dziewczyny, bardzo często do Was zaglądam (prawie codziennie) :) pozwólcie że i ja się Wam pochwale moim brzusiem :) 17+5 dni. 20131111_182359.jpg

Załączniki

• 20131111_182359.jpg
    20131111_182359.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 68
Tygryseczek - brzusio cudo! :) Na wyzszych dziewczynach to zawsze brzuszki super wygladaja :) Ja choc prawie nie przytylam nic, z moim balonikiem przy wzroscie 160cm nie wygladam tak lekko niestety ;)

My zaczynamy dzis 21 tydzien :) I tak sie cieszymy ze kopiemy mamusie od rana jak zwariowani ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1384452025.994210.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1384452025.994210.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384452025.994210.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry