reklama
Marcia, ale super ;-) Ale jesteś szczuplutka, mi po ciąży sprzed 4 lat został brzuszek niestety. Ale obiecuję dodać zdjęcie, bo sama będę fotografować brzuszka i nawet planuję sesję brzuszkową sobie zrobić - zawsze o tym marzyłam, a z córcią jakoś nie było okazji....
madziolina_p
Fanka BB :)
Heja, ja wstawie zdjecie wieczorem, nie nie wieczorem, bo laptop mi sie zepsul, jutro wstawie, bo zrobie dzis w domu i w pracy wstawie.
Ale Ty Marcia szczuplutka jestes!
Ale Ty Marcia szczuplutka jestes!
marcia331
Nie no dziewczyny nie przesadzajcie!!! Tu nie chodzi o to żeby się chwalić jakie jesteśmy szczupłe lub wstydzić że nie jesteśmy tylko o to żeby nasze rosnące brzuszki pokazać!!!! Ja to się nie mam jeszcze czym chwalić, bo nic po mnie nie widać, więc w sumie nie powinnam tych zdjęć pokazywać. Jeśli u Was coś już widać to wstawiajcie!!!!!! Nikt tu nie będzie oceniał naszych fałdek!!!! A rosnące brzuszki są takie piękne że wszystko inne jest mało ważne! Także odwagi dziewczyny!!!! Czekam na fotki.
P
polisia
Gość
Załączniki
reklama
marcia331
Polisia super porownanie. Oczywiscie ze juz cos widac. Az mnie zmobilizowalas i jutro tez strzele fotke. No to ktora nastepna odwazna???? Misiarska pokazuj nam ten swoj blizniaczy brzuchol!!!!
Podziel się: