reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
cudne brzuszki :)

co do wyklucia się, to ja bym wolała,by mój pisklak do świąt nie czekał, ;-) bo to stanowczo za długo :-D

Oj tak, ja tez sobie nie zycze Swiat na porodowce ;) Ale termin mam na 5.04 wiec raczej sie nie spodziewam takiego scenariusza. W ogole nie wiem dlaczego, ale mam jakies glebokie przeswiadczenie, ze urodze w polowie marca. Gin mowila ze o ile lozysko sie nie podniesie to juz od 35tyg powinnam byc w pelnej gotowosci bojowej do cesarki... Czyli niby za 9tyg... ::szok::

Ostatnia edycja:
A ja mam na 30 kwietnia i to zależy od Kubusia czy zostanę w dwupaku na Wielkanoc czy się rozpakujemy:) No od lekarza też zależy kiedy zechce mnie pokroić:)) Dziewczyny jeszcze z 15 tygodnii i pierwsze z Was zaczną się rozpakowywać:))

reklama
Jak ten czas leci, zdawało się że dopiero staraliśmy się o dzidziusia a zaraz będziemy rodzić, ja mam termin na 1kwietnia ale czuję że będzie szybciej.

Do góry